Noul director de marketing, inovează strategia clubului

Dinamo București are de marți un nou director de marketing, în persoana lui Romeo Bănică, cel care a fost deja prezentat oficial de către conducerea clubului nostru.

Acest anunț a venit la doar câteva ore de la terminarea Adunării Generale a Acționarilor.

Administrator special al clubului Dinamo, le transmite suporterilor dinamoviști, că noul director de marketing, Romeo Bănică, a venit cu o inițiativă în favoarea legendelor.

Romeo Bănică își dorește să se construiască Loja Legendelor, o acțiune care ar aduce mai aproape fanii și jucătorii de istoria clubului.

”În această săptămână cred că am reușit să ne sedimentăm ca echipă. Am avut o serie de discuții interne ca să ne organizăm. Am reușit să aducem directorul de marketing și să stabilim o strategie de comunicare.

Romeo are o primă măsură să facem Loja Legendelor. Să ducem legendele la meci și să facem un moment special din chestia asta. Pe Arena Națională lucrurile ar fi arătat mult mai bine, dar am fost refuzați politicos.

Ne-am fi dorit chiar de la acest meci să o ducem pe Dinamo pe Arena Națională. Este normal să avem această recunoștință. Pentru suporteri este o bucurie să-și vadă foștii idoli de pe teren”, a spus Andrei Nicolescu, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

Totodată, oficialul lui Dinamo își dorește ca în viitor, lucurile să fie mult mai transpartente în Ștefan cel Mare:

”Primul lucru pe care ar trebui să-l facem este să stabilim în organigramă niște proceduri de lucru, prin care toți oamenii să aibă o procedură care să ne ducă la imposibilitatea de a greși. Îmi doresc ca acest cuvânt, „greșeală”, să dispară în 6-12 luni cel târziu. Trebuie să îmbunătățim ceea ce avem deja. Este în planul nostru să schimbăm sediul” a concluzionat acționarul lui Dinamo.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu, clarifică lucrurile după oferta lui Andrei Cionca

Surpriză în EHF pentru fanii ”dulăilor”!

Dinamo și-a aflat data disputării meciului din Cupa României

2 gânduri despre &8222;Noul director de marketing, inovează strategia clubului&8221;

Lasă un răspuns