Dinamo, decimată în meciul cu Petrolul: ”În mod normal n-ar fi trebuit să se afle”

Dinamo primește sâmbătă, de la ora 21:45, vizita celor de la Petrolul și fanii au așteptări mari, dar Ovidiu Burcă le dă o veste proastă, cu numai o zi înaintea meciului.

Tehnicianul echipei noastre, a anunțat problemele pe care le are Dinamo, înaintea meciului cu Petrolul Ploiești, care se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, pe Arcul de Triumf.

Burcă a anunțat că Dinamo va avea schimbări importante în echipa de start și a transmis că mai mulți titulari s-au accidentat și nu vor fi în lot pentru confruntarea cu Petrolul.

”Am pierdut destul de mulți jucători săptămâna asta. Nu îi voi nominaliza, las să vedeți mâine cine nu va fi în lot sau în primul 11. Avem o serie de accidentați, din păcate.

În mod normal n-ar fi trebuit să se afle. Nu cred că la acest nivel mai contează. E important să cunoști jucătorii echipei adverse, dar mult mai importantă e maniera de joc. Noi încercăm să avem posesia, să ajungem în poziții de finalizare. Există și riscul ca atunci când o pierzi, adversarul să te prindă descoperit. Am lucrat și lucrăm la acest lucru.

Stilul și abordarea nu le vom schimba, indiferent că întâlnim o echipă de un anumit calibru. Încercăm mereu să ne impunem ideile de joc”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Petrolul.

Dinamo nu se va putea baza cu siguranță în meciul cu Petrolul Ploiești pe mijlocașul Neluț Roșu. Acesta s-a accidentat în timpul meciului cu FC Botoșani, 1-0, și a fost înlocuit, apoi nu a făcut parte din lotul echipei în următoarea etapă, cu FC Voluntari.

Singura veste bună primită de suporterii dinamoviști, vine din partea staff-ului medical este că Lamine Ghezali este apt de joc, astfel că acesta va fi în lot pentru întâlnirea cu formația din Jud. Prahova. Francezul nu a evoluat în acest sezon decât în meciurile cu Universitatea Craiova (0-2) și FCSB (1-2), apoi a fost nevoit să ia o pauză pentru a-și trata pubalgia. Dat fiind numărul mare de jucători indisponibili, jucătorul magrebian ar putea să apară chiar și în primul ”11” al lui Dinamo în meciul cu Petrolul.

CITESTE SI:

Metaloglobus cere amânarea meciului cu Dinamo

Ovidiu Burcă, vrea un Dinamo eficient în meciul cu Petrolul

Ovidiu Burcă reacționează la posibilitatea ca Dorin Rotariu să revină la Dinamo

Un gând despre &8222;Dinamo, decimată în meciul cu Petrolul: ”În mod normal n-ar fi trebuit să se afle”&8221;

Lasă un răspuns