Andrei Nicolescu se justifică. Ce profit au obținut acționarii majoritari după 6 luni la Dinamo

În data de 24 februarie, Dinamo București are un nou acționariat.

evomag.ro

Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar, au cumpărat pachetul majoritar de la Dorin Șerdean și 8 la sută de la APCH, și au acumulat un număr de 80,7758 la sută din acțiuni, clubului nostru.

Andrei Nicolescu, administrator special al lui Dinamo și acționar Red&White, a vorbit deschis despre implicațiile financiare ale intrării sale în club.

Nicolescu susține că a lucrat în cadrul clubului, de la finalul lui februarie până acum fără să fie recompensat financiar în vreun fel. Omul de afaceri spune că a investit din resursele proprii pentru a ajuta echipa și că nu se așteaptă să mai aibă decât un procent minor de acțiuni după ce Dinamo va intra pe mâna unor oameni potenți financiar.

”Atât eu, cât și domnul Voicu ne-am asumat lucrul ăsta. Nu am luat niciun ban. Am cheltuit din resursele proprii, precum și timp, și alte lucruri. Probabil, în viitor, voi rămâne un acționar minoritar la Dinamo, voi avea 2-3-5% din acțiuni și cam atât.

Asta e capacitatea mea față de oamenii care pot să investească în fotbal. Sunt lucruri pe care eu mi le-am asumat. Acum am 30% din Red&White”, a spus Nicolescu.

Nicolescu a dobândit o funcție oficială doar la mijlocul acestei luni, când l-a înlocuit pe Vlad Iacob ca administrator special al clubului.

CITESTE SI:

FC și CS Dinamo București tot mai apropiați! Noi detalii despre colaborare

”Găzarii” vin la victorie în capitală: ”Indiferent că sunt acasă sau în deplasare”

Avancronică I Dinamo București – Petrolul Ploiești

Un gând despre &8222;Andrei Nicolescu se justifică. Ce profit au obținut acționarii majoritari după 6 luni la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns