”Găzarii” vin la victorie în capitală: ”Indiferent că sunt acasă sau în deplasare”

Etapa a 7-a din SuperLigă programează sâmbătă seară, de la 21:45, pe stadionul ”Arcul de Triumf” unul dintre cele mai așteptate meciuri.

Dinamo și Petrolul se reîntâlnesc după o perioadă îndelungată de timp. Dinamo și Petrolul, sunt două echipe cu foarte mulți suporteri, formații care își propun performanțe pe măsura istoriei pe care o au în spate. Poate că în acest moment nu se află printre cele mai puternice echipe din SuperLiga, dar acest început de sezon arată că sunt gata să dea totul pentru victorie. Etapă de etapă!

Petrolul vine după un 4-3 spectaculos cu U Craiova 1948, în timp ce Dinamo a învins Voluntariul cu 3-2.

Înaintea confruntării din această seară, antrenorul oaspeților, Florin Pîrvu, a prefațat duelul cu Dinamo și a confirmat faptul că Irobiso ar putea fi absent.

”Este o partidă așteptată cu interes, pentru că se vor întâlni două echipe care vin după câteva jocuri bune. Va fi un meci disputat și, cu siguranță, vom avea parte de un spectacol fotbalistic, pentru că atât noi cât și Dinamo am practicat un fotbal ofensiv, deschis, cu multe goluri.

Noi pregătim toate jocurile la victorie, indiferent că sunt acasă sau în deplasare, așa încât, și de această dată, gândul nostru va fi doar la câștigarea celor trei puncte.

Din punct de vedere medical suntem în regulă. Seniko Doua este ok, a făcut un RMN zilele trecute și, din fericire, nu au fost evidențiate probleme deosebite. Apoi, Diomande a inceput antrenamentele în ritm normal, dar încă nu este la potențial maxim, și doar Jefferson acuză, în continuare, ceva probleme.

În schimb, da, sunt tratative pentru Irobiso, din câte știu există o ofertă destul de avantajoasă pentru club și pentru el, dar discuțiile încă nu sunt finalizate și voi vedea după antrenamentul din această seară dacă vom conta sau nu pe el pentru meciul de mâine.

A venit Mihai Roman II, un jucător pe care mi l-am dorit și care, sunt sigur, va aduce un plus la echipă, el este în regulă și fizic și medical, însă și în cazul lui decizia o vom lua după ultima ședință de pregătire.

Ne bucură foarte mult că vom avea, din nou, suporterii alături. Vor veni în număr mare și, cu siguranță, ne vor da un imbold pentru meciul de mâine seară”, a spus antrenorul Petrolului, înaintea IADULUI de pe Arcul de Triumf.

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – Petrolul Ploiești

Dinamo, decimată în meciul cu Petrolul: ”În mod normal n-ar fi trebuit să se afle”

Metaloglobus cere amânarea meciului cu Dinamo

Un gând despre &8222;”Găzarii” vin la victorie în capitală: ”Indiferent că sunt acasă sau în deplasare”&8221;

Lasă un răspuns