Administrația Arcului de Triumf, atenționează Dinamo

Dinamo și Petrolul au jucat două reprize radical diferite, dar au încheiat cu ”pace” derby-ul de pe Arcul de Triumf.

În startul meciului, după momentele de liniște venite ca urmare a protestului acceptat de ambele peluze, prahovenii s-au dat în spectacol.

În timp ce dinamoviștii erau controlați la sânge, oaspeții au trecut de ”vigilența” Jandarmeriei Române și au introdus în stadion mai multe materiale pirotehnice. Aceste, au fost folosite și au dus la oprirea meciului, pentru câteva minute.

Proasta organizare, plusată de declarația antrenorului lui Dinamo, Ovidiu Burcă, au dus la o atenționare din partea administratorilor complexului Sportiv Național ”Arcul de Triumf”.

”În urma meciului Dinamo Bucureşti și FC Petrolul Ploiești care a avut loc pe stadionul din Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf, reamintim că sportul trebuie să fie fair-play, la fel și suporterii. Indiferent de echipa cu care țin, trebuie să știe să se bucure de victorie sau să primească cu demnitate o înfrângere.

Spectacolul din tribune nu înseamnă torțe, petarde, fumigene și scaune rupte.

Ne dorim ca în casa sportului, așa cum vrem să fie Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf, să intre suporteri civilizați, cu bun simț și care să se bucure cu adevărat de fotbal.

Comportamentul suporterilor poate afecta pe viitor posibilitatea echipei de a juca pe anumite stadioane și chiar să riște suspendarea! Stadionul Arcul de Triumf este un stadion cochet pe care putem să-l întreținem împreună pentru ca sportivii și fanii să se bucure cât mai mulți ani de el”, semnează echipa CSN Arcul de Triumf.

Ovidiu Burcă a răbufnit din cauza gazonului de pe Arcul de Triumf

Ovidiu Burcă a avut o ”tiradă” la finalul meciului cu Petrolul. Gazonul de pe Arcul de Triumf l-a enervat pe antrenorul ”câinilor”, care susține că nimeni nu se implică pentru buna stare a suprafeței de joc.

”Rămân cu un gust amar să văd cea mai bună suprafață de teren din România să fie cea mai…

Credeți că ne întreabă cineva că nu corespund standardele? Avem stadioane frumoase, dar nu știm să întreținem gazoane. Fiecare stadion avea un îngrijitor. Ei trăiau acolo, îngrijeau iarba, vorbeau cu ea. Acum avem fel și fel de firme și uitați ce se întâmplă.

La faza cu Costin, el avea umărul dislocat. Până la meciul cu Rapid, avem unul de Cupă. Problema noastră e că au apărut schimbări și vom vedea ce rotații vom putea să facem.

Nu cunosc modificările legate de legea pentru stadioane. Nu știu exact, nu sunt la curent. Se pare că într-o parte a fost un control bun, dar în altă parte nu a fost făcut bun”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

Tehnicianul lui Dinamo, a fost urechiat și de Președintele Agenției Naționale pentru Sport: ”Nimeni nu-i obligă să joace aici”

Elisabeta Lipă (58 de ani), a reacționat, după ce antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, la finalul egalului cu Petrolul Ploiești.

Cea mai valoroasă canotoare a secolului XX, i-a transmis lui Burcă și întregii conduceri a lui Dinamo, că nu sunt obligați să închirieze acest stadion dacă sunt nemulțumiți.

”Dacă nu este bine îngrijit gazonul de către stat, cei de la Dinamo au posibilitatea să se ducă și să joace pe alte stadioane, unde terenul se prezintă mult mai bine.

Să nu uităm că avem temperaturi foarte mari, iar gazonul nu are cum să nu sufere, având în vedere că acolo se desfășoară și meciuri de fotbal, și antrenamente de rugby, pentru că naționala va începe Cupa Mondială.

Gazonul este foarte folosit și nu are timp să-și revină, date fiind temperaturile ridicate și folosirea excesivă a acestuia. Asta nu înseamnă că între pauzele competiționale gazonul n-o să fie revigorat.

Deci, cui nu-i convine… Statul român are terenuri, privatul la fel, au posibilitatea să joace unde vor ei. Nimeni nu-i obligă să joace pe Arcul de Triumf”, a afirmat Elisabeta Lipă.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, tras de urechi: ”Să-și revină”

Lamine Ghezali a analizat duelul cu ”găzarii”

Cristi Borcea nu se lasă! După, ”Autostivuitorul!” vine și ”M-am născut în galerie”

3 gânduri despre &8222;Administrația Arcului de Triumf, atenționează Dinamo&8221;

Lasă un răspuns