Mesajul lui Dinamo, după ce Mircea Rednic a suferit un infarct

Dinamo a reacționat după vestea-șoc a zilei. Mircea Rednic (61 de ani), a suferit un infarct și a fost operat de urgență în această dimineață.

Printr-o postare în social media, Dinamo îi transmite fostului jucător și antrenor un mesaj de susținere.

”Clubul Dinamo București dorește să transmită multă sănătate și însănătoșire grabnică legendei dinamoviste Mircea Rednic.

Un om care nu are nevoie de o introducere în rândul suporterilor alb-roșii, o figură legendară atât în teren, cât și pe banca tehnică. Cel care ne-a adus ultima bucurie de titlu, în anul 2007. Cel care a câștigat două campionate (1984, 1990) și trei Cupe (1984, 1986, 1990) ca jucător la Dinamo.

Un om care a răspuns mereu ‘Prezent!’ atunci când clubul era în cumpănă. Îi dorim sănătate și multă putere în acest moment dificil”, a transmis Dinamo.

DDB Italia, alături de ”Puriu”

Fanii dinamoviști din grupu DDB Italia, a transmis de susținere pentru dinamovistul, Mircea Rednic.

”RIDICĂ-TE, NEA MIRCEA!

Fostul mare campion și antrenor al lui Dinamo trece printr-un moment greu, după infarctul suferit în timpul meciului câștigat de UTA cu Fcsb.

Mircea Rednic este unul dintre marii oameni ai fotbalului care nu s-au dezis niciodată de clubul la care și-au format cariera.

Unul care nu are nevoie să demonstreze nimănui că este sau că ÎNCĂ mai este ANTRENOR, dar în ultimul meci cu Fcsb a arătat încă o dată că trăiește fotbalul cu ÎNTREAGA INIMĂ. Atât de întreagă, încât e pusă toată la bătaie pentru fotbal.

Suporterii lui Dinamo și toți cei care nu te-au numit niciodată strâmb, sunt ALĂTURI DE TINE!

PS: Chestia asta cu “Strâmbu” e o glumă a foștilor colegi, pe care au explicat-o chiar ei și se referă la un detaliu fizic, specific multor fotbaliști.

Este nedrept ca noi să folosim apelativul respectiv pentru a vorbi în mod depreciativ despre un om ca Rednic, mai ales când știm că și-a “strâmbat” și rupt picioarele și pentru gloria lui Dinamo.

Am susținut întotdeauna că îndepărtarea lui Rednic de la Dinamo a avut loc pe fondul unor rezultate slabe în niște meciuri trântite de “Grupul Filip”, în special după declarația lor “ori noi, ori el”.

Conducerea de atunci, aflată în mâinile lui Badea, a căutat să se debaraseze de Rednic, imediat ce aceasta și-a exprimat intenția de a investi la Dinamo. (luptele pentru putere din perioada respectivă sunt duse și astăzi în club și în jurul lui)”, a fost mesajul ”câinilor” din peluză.

Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic

”Puriul” s-a simțit rău chiar în timpul meciului cu FCSB, câștigat de UTA Arad cu 2-1.

În cursul zilei de miercuri, antrenorul a fost internat în spital și medicii i-au montat un stent. Mircea Rednic a rămas la spital și este așteptat să revină la antrenamentele UTA-ei peste o săptămână.

CITESTE SI:

NEWS ALERT I Mircea Rednic, operat de urgență! ”Mulțumim lui Dumnezeu!”

Neluț Roșu a făcut analiza meciului cu Metaloglobus

Ahmed Bani, gata pentru derby-ul cu Rapid: ”Sper să joc”

Un gând despre &8222;Mesajul lui Dinamo, după ce Mircea Rednic a suferit un infarct&8221;

Lasă un răspuns