Ovidiu Burcă a pierdut un jucător, după calificarea în grupele Cupei!

Dinamo a câștigat la Târgoviște cu Metaloglobus, scor 2-1, și s-a calificat în grupele Cupei României.

În minutul 21, Ricardo Grigore a acuzat probleme medicale și a rămas întins pe gazon, fiind nevoie de intervenția medicilor. El a fost scos în afara terenului pentru a primi îngrijiri pentru problema ce a părut a fi la glezna piciorului stâng.

Deși inițial au existat unele semnale conform cărora tânărul fundaș central ar putea continua partida, în cele din urmă aceste speranțe ale dinamoviștilor au fost spulberate de imaginile în care fundașul central a putut fi văzut cum a izbucnit pur și simplu în lacrimi din cauza durerilor foarte mari pe care le resimțea în acele momente.

Imediat după meci, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a dezvăluit că ”Rici” va fi indisponibil în perioada următoare.

”Rici s-a tăiat, a fost tăiat la degetul piciorului stâng. Din păcate, nu a putut continua și va lipsi o perioadă. O să vedem mâine cât va lipsi exact”, a spus Ovidiu Burcă.

Pentru Ricardo Grigore, meciul cu Metaloglobus a fost al patrulea pentru Dinamo în acest sezon, după ce a mai evoluat în trei partide în campionat.

După ce a retrogradat cu Dinamo, Grigore a fost cedat de ”câini” la FCU Craiova și Petrolul, iar la începutul acestui sezon s-a întors la echipa noastră.

CITESTE SI:

Video I Metaloglobus – Dinamo 1-2: ”Am încercat să îmi fac treaba”

Video I Reacția lui Ovidiu Burcă, după Metaloglobus – Dinamo 1-2

Video I Dinamo obține victoria la Târgoviște și merge mai departe în Cupa României

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă a pierdut un jucător, după calificarea în grupele Cupei!&8221;

Lasă un răspuns