Dinamo își schimbă echipamentul de joc. Cum vor arăta

Noul director de marketing al lui Dinamo București, Romeo Bănică că se vor schimba echipamentele oficiale.

Pe noile echipamente de joc, va apărea și DDB, programul condus de fani care a salvat clubul de faliment.

(n.r. – despre DDB) Va fi DDB pe tricou, în foarte scurt timp. Nu aș putea spune de ce nu a fost până acum. Tricoul e destul de încărcat, dar ei au avut această deschidere de a ceda poziția pe tricouri pentru ca Dinamo să aducă parteneri. Și astfel au ajutat clubul. Dar DDB va întra din nou pe tricouri. Nu ai cum să le ștergi meritele de a ține această echipă în viață.

(n.r. – despre sponsorul Patron) În acest moment nu este un contract semnat. Pachetele au suferit niște modificări. Anul trecut erai în Liga 2, aveai niște pretenții, acum așteptările sunt altele. Dar nu excludem, nu. Ne dorim mai mulți parteneri la Dinamo. Pachetele de sponsorizări aș spune că s-au dublat.

Au apărut lucruri noi printre beneficii. Dincolo de expunere, este foarte importantă partea de asociere, la care ținem foarte mult. Ai un brand bun, puternic, pe care îl pui într-un parteneriat. (n.r. – cât adună Dinamo din sponsorii de pe tricou. Sare de un milion?) Da, sunt date confidențiale”, a spus Romeo Bănică, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”EXCLUSIV DINAMO” de la ProSport.

În ceea ce privește chipul lui Cătălin Hîldan, care a apărut pe tricou în trecut, Romeo Bănică a dezvăluit că vor fi reluate discuțiile cu familia fostului căpitan:

(n.r. – despre chipul lui Cătălin Hîldan) De când am venit eu în club nu știu dacă a existat vreo discuție cu familia lui Hîldan. (n.r. – va încerca să discute?) Este o stemă de suflet, chipul lui Hîldan e un simbol sacru pentru orice dinamovist. Răspunsul e da! Ne dorim să îl avem pe Cătălin pe tricourile noastre”, a adăugat directorul de marketing al celor de la Dinamo.

Și, în cele din urmă, Romeo Bănică a clarificat situația și în privința sponsorului tehnic Macron:

(n.r. – ce se întâmplă cu Macron?) Macron este partenerul tehnic al clubului. În acest moment suntem în discuții pentru a lansa în anul următor un echipament dedicat echipei, să nu mai avem un echipament de linie. E o relație foarte bună cu Macron. Mai avem sezonul ăsta, sezonul următor. Mai avem contract, deci putem să facem planuri.

Eu consider Dinamo cel mai puternic brand din fotbalul românesc. Dorim să avem un echipament dedicat clubului Dinamo, care să fie ales împreună cu staff-ul tehnic. Este bine să ai un echilibru între ceea ce îți dorești din punct de vedere comercial și ceea ce își doresc jucătorii”, a mai spus Bănică.

CITESTE SI:

Răzvan Patriche a analizat-o pe Rapid. Ce spune fundașul dinamovist înaintea derby-ului din Giulești

Mesajul lui Dinamo, după ce Mircea Rednic a suferit un infarct

NEWS ALERT I Mircea Rednic, operat de urgență! ”Mulțumim lui Dumnezeu!”

2 gânduri despre &8222;Dinamo își schimbă echipamentul de joc. Cum vor arăta&8221;

  1. Le comandam, achitam si primim …..tzeapa!
    Este inadmisibil nivelul de competenta al acestor repr. Ai clubului! Jalnic!

Lasă un răspuns