Video I Dinamo București se mută de pe Arcul de Triumf

Romeo Bănică, noul director de marketing al lui Dinamo București, anunț că așteaptă ca echipa să se mute pe cel mai mare stadion din țară.

În acest sezon, Dinamo a disputat toate meciurile de pe teren propriu pe Arcul de Triumf cât mai repede posibil.

Patru partide oficiale a disputat Dinamo pe teren propriu în acest sezon, cu Universitatea Craiova, Sepsi, FC Botoșani și Petrolul, iar toate au avut loc pe stadionul ”Arcul de Triumf”, a cărui capacitate este de aproximativ 8.000 de locuri. După ce oficialii clubului nostru, s-au plâns de starea în care se prezintă gazonul, prin vocea antrenorului Ovidiu Burcă, acum a venit momentul ca aceștia să se declare nemulțumiți și de capacitatea arenei.

”(n.r. – despre Arena Națională/Arcul de Triumf) Cred că nivelul la care este acum Dinamo, trebuie ca echipa să fie dusă pe Arena Națională. Toate meciurile jucate pe Arcul de Triumf au fost sold-out.

Arena Națională ne permite să avem mai mulți suporteri, există și posibilitatea de a crea acel ”fan zone”. Pe Arcul de Triumf nici nu putem scoate bilete în zona VIP, pentru că locurile sunt puține.

Arena Națională, cu 15, 20 de mii de persoane îți aduce și un mic profit, nu doar că îți acoperă cheltuielile. Pe Arcul de Triumf, ca să faci profit, ar trebui să pui bilete mai scumpe, ceea ce nu ne dorim.

Și atunci ne dorim să jucăm pe Arena Națională multe dintre meciuri. Faci un mic profit, da, dacă ai între 15 și 20 de mii de spectatori. Și cu mai puțini îți acoperi cheltuielile”, a Romeo Bănică, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”EXCLUSIV DINAMO” de la ProSport.

Nemulțumirea lui Ovidiu Burcă

”Rămân cu un gust amar să văd cea mai bună suprafață de teren din România să fie cea mai…

Credeți că ne întreabă cineva că nu corespund standardele? Avem stadioane frumoase, dar nu știm să întreținem gazoane. Fiecare stadion avea un îngrijitor. Ei trăiau acolo, îngrijeau iarba, vorbeau cu ea. Acum avem fel și fel de firme și uitați ce se întâmplă.

La faza cu Costin, el avea umărul dislocat. Până la meciul cu Rapid, avem unul de Cupă. Problema noastră e că au apărut schimbări și vom vedea ce rotații vom putea să facem.

Nu cunosc modificările legate de legea pentru stadioane. Nu știu exact, nu sunt la curent. Se pare că într-o parte a fost un control bun, dar în altă parte nu a fost făcut bun”, a spus Ovidiu Burcă, după Dinamo – Petrolul 1-1.

Video I Romeo Bănică, noul director de marketing din Ștefan cel Mare

CITESTE SI:

Dinamo își schimbă echipamentul de joc. Cum vor arăta

Mesajul lui Dinamo, după ce Mircea Rednic a suferit un infarct

NEWS ALERT I Mircea Rednic, operat de urgență! ”Mulțumim lui Dumnezeu!”

2 gânduri despre &8222;Video I Dinamo București se mută de pe Arcul de Triumf&8221;

Lasă un răspuns