O nouă plecare din Ștefan cel Mare

Dinamo București a anunțat oficial că Geani Crețu și-a reziliat contractul cu nou-promovata din Ștefan cel Mare.

Geani Crețu s-a despărțit de Dinamo după patru sezoane petrecute la gruparea din Ștefan cel Mare. Mijlocașul a bifat 48 de meciuri pentru ”câini”, în toate competițiile, și a marcat un singur gol.

“MULȚUMIM, GEANI CREȚU!

Jucătorul în vârstă de 23 ani și-a încheiat, oficial, raporturile contractuale prin reziliere amiabilă cu Dinamo București.

Geani a debutat la Dinamo în sezonul 2018/19 și a crescut în sânul clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Clubul îi mulțumește pentru devotamentul pentru culorile alb-roșii și îi urează mult succes în carieră!”, a anunțat Dinamo, prin intermediul unui comunicat de presă.

150.000 de euro este cota de piață a lui Geani Crețu, potrivit Transfermarkt.

Ovidiu Burcă, dezamăgit de prestația lui Dinamo din prima repriză cu Metaloglobus: „N-am avut controlul jocului, n-am avut intensitate!”

După ce Dinamo a învins-o cu greu pe Metaloglobus București, scor 2-1, în play-off-ul Cupei României, Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”, a tras câteva concluzii clare.

”De la început am avut o stare de neliniște, pentru că din astfel de meciuri ai doar de pierdut, pentru că toată lumea se așteptă să treci ușor. A trebuit să fac o rotație. Mulți jucători sunt accidentați. A fost un meci destul de complicat.

A fost o primă repriză cum nu mi-aș fi dorit, n-am avut controlul jocului, n-am avut intensitate, dar poate e de înțeles, pentru că au fost mulți jucători care nu au mai jucat de mult timp. Indiferent cum, eram obligați să mergem mai departe. Restul e istorie, chiar dacă nu a fost o prestație foarte bună a noastră”, a declarat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Video I Dinamo București se mută de pe Arcul de Triumf

Dinamo își schimbă echipamentul de joc. Cum vor arăta

Mesajul lui Dinamo, după ce Mircea Rednic a suferit un infarct

Un gând despre &8222;O nouă plecare din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns