CCA a anunțat arbitrul de la Rapid – Dinamo

Dinamo București, vrea să continue seria meciurilor bune.

Dinamo București se va deplasa în Giulești, vineri, 1 septembrie, pentru derby-ul cu Rapid. Partida contând în etapa a 8-a, este programată să înceapă la ora 21:30.

”Câinii” abordează cu un moral excelent acest derby, fiind neînvinsă în ultimele 4 etape în Liga 1 și accederea în grupele Cupei României.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Rapid București și Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca). Acesta va fi ajutat de asistenții Avram Valentin (Bucureşti) și Cerei Alexandru (Cluj-Napoca).

Arbitrajul video va fi analizat de Dumitrache Bogdan (Bucureşti) și Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca).

CCA l-a desemnat observator pe Ciubotariu Liviu (Galaţi)

Derby-ul Rapid – Dinamo, sold-out

Meciurile din Superliga atrag tot mai mulți oameni, mai ales după revenirea echipelor de tradiție în primul eșalon.

În jur de 13.000 de oameni promit spectacol în tribune la mult așteptatul derby dintre Rapid și Dinamo. Interesul pentru acest meci a fost unul uriaș, astfel că în acest moment nu se mai găsesc tichete pentru partida din Giulești. Asta chiar dacă derby-ul va avea loc abia mâine seară de la ora 21:30.

Ahmed Bani, gata pentru derby-ul cu Rapid: ”Sper să joc”

Toată puterea este către meciul cu Rapid și tot focusul nostru este acolo. Este un derby care nu s-a mai jucat de foarte mult timp. Fanii lor sunt destul de fanatici, ne va aștepta un meci foarte greu.

Eu sper să joc și să-mi fac cât mai bine treaba, sper să marchez la fiecare meci. Au și ei o echipă bună, dar într-un derby nu mai contează numele. O să fim egali, șansele sunt 50-50. Și cu Rapid este un derby foarte frumos”, a spus Ahmed Bani.

CITESTE SI:

O nouă plecare din Ștefan cel Mare

Video I Dinamo București se mută de pe Arcul de Triumf

Dinamo își schimbă echipamentul de joc. Cum vor arăta

Un gând despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Rapid – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns