A venit ”nota de plată” după Dinamo – Petrolul

În fața unui stadion plin, Dinamo și Petrolul au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 7 din SuperLiga României.

evomag.ro

Goncalo Gregorio (28 de ani) a deschis scorul în minutul 22 al meciului Dinamo – Petrolul, profitând de o gafă uriașă a lui Seniko Doua (21 de ani). Zoran Petrovic (26 de ani) a egalat după altă greșeală, de această dată în defensiva ”câinilor”.

După aproape un sfert de oră, jocul a fost întrerupt câteva minute, asta după ce fanii oaspeților au aprins torțe.

Datul în stambă al suporterilor ”găzari”, a dus la amendarea clubului Dinamo București, cât și al propriei echipe.

Comisia de disciplină a FRF a decis sancționarea echipei Dinamo București în urma meciului cu Petrolul Ploiești.

Dinamo a fost amendată în valoare de 10.000 lei, pentru incidentele de la partida cu Petrolul, încheiată nedecis, 1-1, în etapa a şaptea.În timp ce echipa ploieşteană a fost amendată cu 5.000 de lei.

”SC Dinamo 1948 vs. ACS Petrolul 52 – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi art. 83.2.d, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul ACS Petrolul 52 cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, prevede decizia Comisiei de Disciplină.

”Introducerea în locurile de desfăşurare a jocurilor de băuturi alcoolice, obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene, substanţe toxice, halucinogene şi iritante, alte obiecte ce au fost folosite de spectatori la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot contribui la producerea unor acte de violenţă; aprinderea ori aruncarea cu obiectele prevăzute la alin. 3, lit. a), spre alţi spectatori sau spre/în terenul de joc”, se arată în legea țării noastre.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Rapid – Dinamo

O nouă plecare din Ștefan cel Mare

Video I Dinamo București se mută de pe Arcul de Triumf

Un gând despre &8222;A venit ”nota de plată” după Dinamo – Petrolul&8221;

Lasă un răspuns