Schimbare majoră la Dinamo București

În Ștefan cel Mare, se anunță schimbări majore.

Potrivit lui Romeo Bănică, noul director de marketing a lui Dinamo București, ar putea avea în viitorul nu foarte îndepărtat un nou imn. Acesta a transmis că pe lista sa de priorități se află, printre altele, compunerea unui nou imn care să reprezinte clubul.

De punctat este faptul că au trecut aproape 10 ani de la ultima tentativă a oficialilor dinamoviști de a lansa un imn care să fie demn de istoria clubului.

”M-am gândit de a avea un imn în viitor. Imnul Romei (n.r. – AS Roma, interpretat de Antonello Venditti) nu ai cum să nu îl simți. Suporterii dinamoviști, mai ales cei din peluză, sunt unii elitiști. E foarte greu să găsești un imn să fie pe placul tuturor. La Dinamo ar fi cel mai greu.

Am spus că îmi doresc să avem un imn. Dar să fim realiști, acum sunt lucruri mai importante (n.r. – de rezolvat). Aș vrea să îmi canalizez energia în acele direcții”, a spus Romeo Bănică, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”EXCLUSIV DINAMO” de la ProSport.

Ultima tentativă de a lansa un imn pentru clubul Dinamo a avut loc în primăvara anului 2014. Atunci, înaintea unei semifinale cu FCSB din Cupa României, ”câinii” au lansat un nou imn, intitulat ”Câini până la moarte”.

La versurile acestuia au contribuit inclusiv suporterii, iar în videoclip au apărut imagini cu cele mai importante succese obținute de legendarul club din Ștefan cel Mare.

CITESTE SI:

A venit ”nota de plată” după Dinamo – Petrolul

CCA a anunțat arbitrul de la Rapid – Dinamo

O nouă plecare din Ștefan cel Mare

Un gând despre &8222;Schimbare majoră la Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns