Dorin Rotariu la Dinamo? Ovidiu Burcă a anunțat că mercato-ul nu s-a terminat!

Dinamo București a făcut câteva transferuri importante după revenirea în Superliga României, dar campania de achiziții a echipei noastre nu s-a încheiat.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a anunțat, înaintea derby-ului cu Rapid, că așteaptă un nou transfer în vestiar.

Ovidiu Burcă este mulțumit de campania de mercato reușită în această vară, însă a anunțat că dinamoviștii ar putea reuși un nou transfer în perioada următoare. Acesta, susține că oficialii clubului sunt în pline discuții cu un fotbalist pe care încearcă să îl convingă să accepte oferta.

”Mai discutam, dar vom vedea în ultimele zile dacă apare ceva senzațional. Mai pregătim aducerea unui jucător, vom vedea dacă vom reuși să-l convingem să vină alături de noi”, a spus Ovidiu Burcă, la conferința de presă.

Andrei Nicolescu a vorbit despre posibilitatea venirii lui Dorin Rotariu la Dinamo

Dorin Rotariu (28 de ani), nu mai este jucătorul lui Ludogorets.

Fostul jucător a lui Dinamo și-a reziliat contractul cu bulgarii și va căuta o echipă unde va primi mai multe șanse de a evolua. Din 2021 aparținea fostul jucător al lui Dinamo de campioana Bulgariei.

În urma acestei știri, suflarea dinamovistă a făcut apel către conducerea clubului Dinamo, pentru a lua legătura cu Rotariu și ai înainta o ofertă.

La vederea acestor mesaje, administratorul special a lui Dinamo, Andrei Nicolescu a vorbit despre posibilitatea ca Dorin Rotariu să revină la Dinamo.

”Dacă apare ceva absolut interesant, pe care atât Ovidiu, cât și Gabi consideră interesant, noi vom face tot ce ține de noi să avem încă un transfer.

Dorin Rotariu sună interesant, are un CV impresionant, e un jucător care a demonstrat și aici, și afară că poate face performanță. Dar nu știu absolut nimic și nu pot să comentez”,a spus Andrei Nicolescu.

Cariera lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu a început fotbalul la Poli Timișoara, iar, în anul 2013, a ajuns la Dinamo, mai întâi sub formă de împrumut, iar, ulterior, ”câinii” au achitat 1,1 milioane de euro în schimbul său. În 2017, Rotariu a semnat cu Club Brugge, iar Dinamo a primit pentru el 2,2 milioane de euro.

La Ludogorets, Dorin Rotariu a ajuns în vara anului 2021, liber de contract, după ce a trecut și pe la Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana.

CITESTE SI:

Cupa României contează! Când se vor stabilii grupele competiției

Ovidiu Burcă anunță că Dinamo pleacă de pe Arcul de Triumf

Veste mare pentru Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid!

Un gând despre &8222;Dorin Rotariu la Dinamo? Ovidiu Burcă a anunțat că mercato-ul nu s-a terminat!&8221;

Lasă un răspuns