Mircea Rednic a fost externat! Prima declarație a ”Puriului”

Mircea Rednic a fost operat pe cord după ce a suferit un infarct. Din fericire, starea “Puriului” s-a îmbunătăţit şi el a fost externat.

Mircea Rednic, a fost externat din Spitalul Judeţean Arad, la două zile după ce a fost internat în urma infarctului suferit pe 28 august la meciul de campionat cu FCSB.

Fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare, a vorbit deschis despre problemele de sănatate.

”Imediat după primul gol al nostru (n.r. – 2-1 scor final cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumnevoastră și v-am strivit!.

Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare.

I-am zis lui «dochi» (n.r. -doctorul) al nostru de la echipă: Vreau să fac eu un control să stau liniștit!. Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. Cum ați condus până aici?, îmi punea tot felul de întrebări.

M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment. Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulțumesc nimănui”, a spus Rednic.

Antrenoru celor de la UTA Arad s-a ținut de glume după ce a fost externat din spital.

”Vreau să mulțumesc tuturor, am primit mesaje cum nu s-a întâmplat niciodată în viață. Aaa, mi s-a spus că n-am voie să fac sex timp de două săptămâni! Gata, interzis. Bine, doctorul mi-a spus clar: Dacă vreți să faceți sex, mai bine urcați două etaje, e același efort!.

Așa că… Urc două etaje! Mai glumim și noi, crede-mă, am fost cam pe acolo… Mă bucur că m-a ajutat Dumnezeu și mi-a dat în cale oameni minunați care m-au ajutat”, a mai spus Mircea Rednic.

Antrenorului i s-a montat un stent miercuri la Spitalul din Arad, iar vineri a fost externat.

CITESTE SI:

Dorin Rotariu la Dinamo? Ovidiu Burcă a anunțat că mercato-ul nu s-a terminat!

Cupa României contează! Când se vor stabilii grupele competiției

Ovidiu Burcă anunță că Dinamo pleacă de pe Arcul de Triumf

Un gând despre &8222;Mircea Rednic a fost externat! Prima declarație a ”Puriului”&8221;

Lasă un răspuns