Reacția lui Andrei Nicolescu, după interzicerea scenografiei pregătite de dinamoviști pe arena ”Rapid”

Derby-ul dintre Rapid și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 4-0.

Dinamoviștii nu au fost lăsați să își afișeze coregrafia pe stadionul Giulești, ”câinii roșii”, cer explicații angajaților din Ministerul de Interne, pe nume lor Jandarmeria Română.

Suporterii dinamoviști au venit pe stadionul Giulești cu o coregrafie de ”dimensiuni prea mari”, iar forțele de ordine au anunțat clar și răspicat că fanii dinamoviști nu vor fi lăsați să pătrundă cu aceasta în incinta stadionului.

În semn de protest, fanii ”câinilor” au refuzat să mai rămână la meci și au decis să părăsească stadionul din Giulești.

După incidentul de dinaintea derby-ului, dinamoviștii au fost revoltați de hotărârea angajaților M.A.I, și au dat de înțeles că și fanii altor echipe au venit cu coregrafii mari pe Giulești, însă lor nu li s-a interzis accesul.

În urma incidentului, acționarul majoritar a lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a comentat abuzul angajaților din Ministerul de Interne.

”Să facem diferența între mesaje brute și o trimitere cu o tentă inteligentă. Uitați-vă pe istoricul mesajelor afișate în ultimele 6 luni de către echipele adverse, veți găsi mesaje rasiste explicite, și atunci puteți să faceți comparația. Inclusiv galeria Rapidului a afișat mesaje rasiste!”, a spus Nicolescu.

Noul administrator special al lui Dinamo, a continuat să aducă argumente, din care reies că Jandarmeria Română, a comis infracțiunea de ABUZ ÎN SERVICIU.

”Mesajul pe care ei au vrut să-l arate face trimitere la o forță care poate fi interpretată în mai multe feluri.

Putem să apelăm și la lingvistică, dacă doriți, să vedem exact despre ce e vorba.

Mesajele grosolane fac rău societății, pentru că explică într-un mod direct și abrupt incitarea la ura de clasă și de rasă. Aici nu e cazul”, susține Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

Dinamo București, reacționează în urma abuzurilor Jandarmeriei Române

Ovidiu Burcă cere din nou transferuri la Dinamo București

Avancronică I CSM Focșani – Dinamo București

2 gânduri despre &8222;Reacția lui Andrei Nicolescu, după interzicerea scenografiei pregătite de dinamoviști pe arena ”Rapid”&8221;

Lasă un răspuns