Mircea Rednic a revenit pe banca tehnică. Dorin Rotariu între Dinamo și UTA, răspunsul ”Puriului”

Mircea Rednic a revenit în vestiarul echipei UTA, la doar câteva zile de la infarctul suferit în timpul meciului cu FCSB, de la începutul săptămânii.

Antrenorul le-a făcut o surpriză jucătorilor săi şi, la ieşirea din spital, a mers direct în vestiar pentru a le vorbi fotbaliştilor.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, a susținut și o conferință de presă, premergătoare meciului de luni, dintre Sepsi și UTA.

“Sunt bine, sunt puţin obosit. Organismul se luptă să se adapteze. Operaţia a reuşit, iar acum am ţinut să fiu lângă voi. Am venit să vă felicit pentru victoria din Cupa României, pentru victoria cu FCSB, aveam nevoie de acest succes, a fost o perioadă mai delicată pentru noi, dar aţi demonstrat că sunteţi jucători de calitate.

Mi-a fost puţin teamă cu Dumbrăviţa, chiar m-aţi ţinut puţin în stres, eram în spital, nu m-am uitat la meci, dar aveam pe cineva care trebuia să-mi dea semnale. Am văzut că era deja minutul 80, mă gândeam ce fac jucătorii mei, dar aţi dat gol. Felicitări, băieţi!

Doctorul meu nu mi-a dat voie să vin la voi, dar am ţinut neapărat, pentru că vreau să ştiţi că sunt alături de voi. Voi mai veni şi duminică 5-10 minute ca să ne uităm pe analiza meciului cu FCSB, apoi o să vă las”, a spus Mircea Rednic.

În cadrul întâlnirii cu jurnaliștii, întrebat fiind dacă Rotariu poate semna cu Dinamo, având în vedere informațiile apărute în presă, Rednic a oferit un răspuns clar.

”Puriul” a recunoscut că a purtat mai multe discuţii telefonice cu jucătorul în vârstă de 28 de ani şi nu ar fi nicio surpriză dacă acesta ar alege să evolueze la ”Bătrâna Doamnă”.

”Cu Rotariu am vorbit. Mi-a cerut încă puțin timp. Nu are nicio ofertă. E în discuții cu două cluburi din străinătate, dar mi-a zis clar că, dacă e să nu găsească, preferă să vină cu mine pentru că s-a simțit bine și vrea să reintre în circuit.

La Dinamo? Nu va merge la Dinamo. Mi-a zis clar că, dacă e, va veni la UTA. Să dea Dumnezeu să fie așa”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă premergătoare meciului Sepsi – UTA Arad.

Ce spunea Ovidiu Burcă despre transferul lui Rotariu la Dinamo

În urmă cu o săptămână, tehnicianul ”câinilor” spunea că nu știe dacă Dinamo dispune de resursele financiare necesare pentru a-l readuce pe Dorin Rotariu.

”Dorin Rotariu e un jucător valoros, are o anumită carieră, mie îmi place foarte mult. Nu știu, vom vedea dacă este și posibilă venirea lui.

Nu am discutat cu el, prima dată trebuie să ne întâlnim cu cei din conducere, să vedem dacă mai avem resurse financiare pentru a aduce un astfel de jucător. Bănuiesc că el costă ceva…”, a spus Burcă, la conferința de presă premergătoare meciului cu Petrolul Ploiești.

Rednic şi Rotariu sun vechi cunoştinţe

Rednic şi Rotariu s-ar afla la cea de-a treia experienţă comună. Cei doi au mai colaborat atât la Dinamo Bucureşti, cât şi în prima ligă din Belgia, la Mouscron.

Rotariu s-a mai aflat şi în trecut aproape de o întoarcere în ţară. Acesta s-a aflat pe lista FCSB-ului, însă afacerea a căzut după ce Rotariu nu i-a răspuns mesajelor lui Meme Stoica.

Cariera lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu a început fotbalul la Poli Timișoara, iar, în anul 2013, a ajuns la Dinamo, mai întâi sub formă de împrumut, iar, ulterior, ”câinii” au achitat 1,1 milioane de euro în schimbul său. În 2017, Rotariu a semnat cu Club Brugge, iar Dinamo a primit pentru el 2,2 milioane de euro.

La Ludogorets, Dorin Rotariu a ajuns în vara anului 2021, liber de contract, după ce a trecut și pe la Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana.

CITESTE SI:

Dinamo și-a luat revanșa în fața FCSB-ului: ”Ne-am dorit mult”

O nouă plecare din Ștefan cel Mare

Iordănescu, a anunțat lotul pentru ”dubla” cu Israel şi Kosovo. Selecționerul naționalei, mesaj categoric înaintea disputelor

Un gând despre &8222;Mircea Rednic a revenit pe banca tehnică. Dorin Rotariu între Dinamo și UTA, răspunsul ”Puriului”&8221;

Lasă un răspuns