Andrei Nicolescu anunță un nou investitor la Dinamo București. Când va avea loc prezentarea oficială

Luni, 4 septembrie, Dinamo a primit o veste senzațională: judecătorul sindic i-a acceptat noul plan de reorganizare, unul care șterge datorii de peste 5 milioane de euro și lasă clubul cu doar un milion de euro de achitat.

În acest context, ieșirea din insolvență nu mai pare un vis îndepărtat pentru Dinamo.

Astfel, Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat că Dinamo este într-o perioada extrem de importantă și pot urma vești importante pentru suflarea dinamovistă.

Oficialul din Ștefan cel Mare, a dezvăluit informații importante despre posibilitatea de a atrage un nou investitor în cadrul clubului nostru.

”O să dezvălui că suntem în discuții avansate pentru programarea unei conferințe de presă, joi la ora 11:00 va avea loc o conferință de presă, în care vor avea loc anunțuri importante. Așa vrem să o programăm, facem ultimele detalii și vom face anunțul, vom organiza conferință”, a anunțat Andrei Nicolescu, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la Radio Dinamo1948.

Totodată, Nicolescu a oferit și câteva detalii importante după decizia de ieri (aprobat planul modificat de reorganizare a clubului), și ceea ce va urma pentru club.

”Decizia de ieri a fost una normală, în contextul în care condițiile legale au fost îndeplinite. Nu s-a putut întâmpla în mai sau iunie, e bine că s-a întâmplat acum.

Ne dă un alt traseu, predictibilitate pentru ce urmează să facem în următorul an și cumva ne da și posibilitatea de a discuta mult mai aplicat cu potențialii parteneri. Lucrurile erau clare din iunie, când au fost respinse contestațiile la plan”, a mai spus acționarul majoritar.

CITESTE SI:

Giani Kiriță, se dă iar în stambă: ”Se îmbată repede cu apă rece”

Prima reacție a Rapidului după ce scenografia dinamoviștilor a fost interzisă pe Giulești

Ioan Andone și Dănuț Lupu au izbucnit, după scandalul în care a fost implicat Costel Orac

2 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu anunță un nou investitor la Dinamo București. Când va avea loc prezentarea oficială&8221;

Lasă un răspuns