Administrator special a lui Dinamo îi temperează pe suporterii dinamoviști

Este bucurie mare la Dinamo după aprobarea planului modificat de organizare.

Cu toate acestea, acționarul majoritar din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu, a temperat așteptările fanilor.

”Este foarte posibil să fie presiune, dar eu îmi cer anticipat scuze în fața suporterilor dinamoviști. Noi vom face lucrurile pas cu pas, organizat.

Nu vom risca viitorul lui Dinamo, nu vom face lucruri hazardate doar pentru a fi pe placul unora sau altora, ci vom construi din temelii administrativ și sportiv acest club, ca el să reprezinte ceas de ceas, zi de zi, un club din ce în ce mai puternic.

Îmi pare rău și îmi cer scuze față de suporterii dinamoviști care se așteaptă ca Dinamo să se bată la campionat mâine. Nu o va face, dar așa cum construim noi, la un moment dat, cât mai curând, Dinamo se va bate și va rămâne acolo.

Nu va cădea de pe niște cai imaginari pe care i-au creat fostele conduceri de la club, care doar pentru a fi populare au făcut castele de nisip care s-au izbit de niște valuri puternice.

Doar datorită suporterilor am putut noi ca în februarie să ne asumăm un rol un pic mai important. Noi n-am fi însemnat nimic dacă în februarie clubul ăsta n-ar fi fost în viață”, a spus Andrei Nicolescu la Radio Dinamo 1948.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu anunță un nou investitor la Dinamo București. Când va avea loc prezentarea oficială

Giani Kiriță, se dă iar în stambă: ”Se îmbată repede cu apă rece”

Prima reacție a Rapidului după ce scenografia dinamoviștilor a fost interzisă pe Giulești

2 gânduri despre &8222;Administrator special a lui Dinamo îi temperează pe suporterii dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns