Video I În ce condiții mai pot veni jucători la Dinamo: ”Am avut condiții vitrege”

Derby-ul dintre Rapid și Dinamo s-a încheiat cu victoria giuleștenilor, la finalul căruia, antrenorul ”câinilor”, le-a transmis acționarilor cel puțin două transferuri.

Aflată în pauza competițională, Dinamo a primit, luni, o veste extraordinară, după primirea deciziei judecătorului sindic, care a aprobat noul plan de reorganizare.

Așadar, administratorul special, Andrei Nicolescu a explicat în ce condiții ar mai putea veni jucători.

”Diferența de forță era normal să se vadă față de echipele din față, diferența nu a fost atât de mare, poate cu Rapid și în prima repriză cu FCSB, nu am fost inferiori. Ne lipsește coeziunea de grup, o echipă când e puternică, are și noroc. Am fost aproape cu ei, pentru meciurile retur sunt convins că o să fim la nivelul lor.

Trebuie să fim realiști, am făcut transferuri în insolvență, când nu puteam anunța nici transferurile, condiții grele, pe care am încercat să le trecem cu bine, dar nu am putut să transferăm cum am reușit celelalte echipe.

Pentru a integra jucătorii, e nevoie de timp, nu sunt jucători care vin și să între să facă diferența. Acest lucru se vede, am făcut o campanie în condiții vitrege. În decembrie nu s-a transferat nimic, am avut condiții vitrege, să rezolvăm interdicția la transferuri, cu niște sume la începutul perioadei nu erau aduse la cunoștințe. Au trecut, mai este nevoie de timp pentru a fi la potențialul dorit.

Noi ne mai dorim dacă mai apare ceva extraordinar, să mai avem calitate în echipă, nu cantitate, dar asta depinde de discuțiile care sunt punctuale. Eu știu că Ovidiu își dorește un fundaș stânga, e un post unde ar mai avea nevoie de un jucător, mai așteptăm de la cei care sunt în atac să se integreze, aveam așteptări mai mari. E o perioadă de creștere, sunt 2 săptămâni de muncă și de repoziționat și de recâștigat un spirit de învingător”, susține Nicolescu.

Oltenii lui Mititelul vin la Bucureşti!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat luni, programul etapei a noua din SuperLiga României.

Comform programului stabilit, dinamoviștii se vor duela cu FCU Craiova, vineri, 16 septembrie, de la ora 21:30. Momentan nu știm pe ce stadion se va disputa partida în care Dinamo este echipa gazdă.

Potrivit spuselor acționarului majoritar din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu, partida se va disputa pe Arena Națională.

”Cred că mâine o să avem o confirmare oficială, am făcut cererea pentru a juca pe Arena Națională, așteptăm răspunsul de la Primăria Muncipiului București și cred că o să avem confirmare. Când o avem, organizăm evenimentul, vrem să îl pregătim așa cum merită fanii, să facem tot ce ne dorim pentru acest meci.

De pe 12 până pe 15 au timp să facă micile ajustări pentru gazon, dacă nu se întâmplă ceva extraordinar, ne vom revedea pe Arena Națională”, a mai spus oficialul lui Dinamo la Radio Dinamo 1948.

Video I Andrei Nicolescu la ”Sinteza Zilei”

CITESTE SI:

Administrator special a lui Dinamo îi temperează pe suporterii dinamoviști

Andrei Nicolescu anunță un nou investitor la Dinamo București. Când va avea loc prezentarea oficială

Giani Kiriță, se dă iar în stambă: ”Se îmbată repede cu apă rece”

Un gând despre &8222;Video I În ce condiții mai pot veni jucători la Dinamo: ”Am avut condiții vitrege”&8221;

Lasă un răspuns