Ovidiu Burcă, anunț important pentru dinamoviști înaintea amicalului cu CSU Craiova

Ovidiu Burcă (43 de ani) este antrenorul care a realizat miraculos promovarea cu Dinamo în sezonul anterior. Condițiile de desfășurare profesională și instabilitatea financiară nu prevesteau deloc acest scenariu la începutului anului competițional precedent.

În cadrul unei conferințe de presă, Ovidiu Burcă, a oferit informații că nu a pus presiune pe conducători pentru a solicita noi transferuri, în ciuda mesajelor în cascadă ale suporterilor, în mediul online, care mai cer jucători în ”haită”.

”Din nimic am reușit să ajungem unde suntem astăzi. Este o dinamică, nu e foarte simplu de gestionat, suntem într-un moment în care avem o bază și structură, să creăm o echipă competitivă.

Echipa este încă în formare, până când jucătorii se vor cunoaște între ei. Noi trebuie să îi cunoaștem, să vedem cum îi integrăm cât mai repede în filozofia noastră de joc.

Cred că până la iarnă ne focusăm pe lotul de jucător și scoatem maximum. La iarnă vom face o evaluare și vom vedea ce vom face, cum vom sta financiar, cel mai important pentru club și Dinamo este sănătatea societății.

Nu am pus presiune mai mare pe club, dar la un moment dat, când se vor așeza lucrurile, vom cere și noi, din staff-ul tehnic, mai mult.

Cei care au fost anul trecut au dat feedback pozitiv și a fost mai ușor să aducem jucători în această vară. Avem o problemă de țară, dar cred că din acest punct de vedere am schimbat percepția în ceea ce privește cum respectăm jucătorii.

Sunt salarii plătite la zi, avem toate facilitățile, oferim cele mai bune condiții și există interes pentru jucători să vină alături de noi.

Atât timp cât fanii vor fi lângă echipă, clubul nu va muri. Fără implicarea lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cred că lucrurile nu stăteau așa cum sunt astăzi, îmi doresc să înțelegem cu toții că trebuie reconstruit în jurul fanilor.

A fost un moment de regenerare, de reconstrucție în jurul lor și al unor valori pierdute în ultimii ani”, a declarat Ovidiu Burcă în cadrul conferinței de presă.

Conducerea tehnică a lui Dinamo București, a decis să organizeze o partidă amicală. Așadar, sâmbătă, 9 septembrie, în bănie, ”câinii” vor întâlni craiOLGUȚA (n.r CSU Craiova). Vom reveni cu mai multe detalii.

S-ar putea că acest meci să fie primul prilej pentru Lucas Alves să fie utilizat, un jucător care nu a avut drept de a evolua până acum.

Dinamo a intrat de curând în posesia actelor fundașului, iar Ovidiu Burcă vrea să schimbe din nou cuplul de fundași centrali. Tehnicianul din Ștefan cel Mare, așteaptă ca brazilianul transferat la început de august să se pună la punct cu pregătirea fizică pentru a-l folosi titular etapa viitoare.

După pauza competițională dedicată echipelor naționale, Dinamo va primi vizita celor de la U Craiova 1948.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, dinamovist declarat: ”Am pus atât suflet”

Florin Prunea, a rememorat episodul ”Microbuzul”, din urmă cu 13 ani

Video I Gest controversat făcut de conducerea lui Dinamo București

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă, anunț important pentru dinamoviști înaintea amicalului cu CSU Craiova&8221;

Lasă un răspuns