Răzvan Zăvăleanu, dinamovist declarat: ”Am pus atât suflet”

Planul de reorganizare modificat a lui Dinamo a fost aprobat luni de către jucătorul sindic.

RTZ, firma condusă de Răzvan Zăvăleanu, a reușit o victorie importantă în această săptămână în lupta pentru normalitate la Dinamo. S-au anulat peste 5 milioane de euro din datoriile clubului din Ștefan cel Mare, însă misiunea nu a fost una deloc ușoară.

Un mare merit în decizia instanței îl are și administratorul judiciar a lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu. Acesta, spune că a depus multă muncă pentru ca echipa pregătită de Ovidiu Burcă să primească această gură de oxigen. Totodată, oficialul mai punctează că niciodată nu s-a gândit la un posibil faliment, în ciuda faptului că la Dinamo au fost momente de mare cumpănă.

Răzvan Zăvăleanu, a recunoscut și că a pus mult suflet pentru ca echipa noastră să fie cât mai aproape de ieșirea din insolvență.

”Am pus atât suflet la Dinamo. Este imposibil ca Dinamo să nu rămână pentru toată viața în sufletul meu. Pentru mine la Dinamo a fost ca o misiune sacră. Am trăit cu perfomanțele lui Dinamo, de mic copil, știu ce înseamnă Dinamo.

Pentru Dinamo voi rămâne cu sufletul meu. Nu știu ce-ți rezervă viața. Adevărul e că ne-am luat și noi porția de hate în unele momente.

Nu m-am gândit niciodată la faliment, ci la salvarea acestui brand. Au fost momente, de mare cumpănă. Am crezut cu tărie că vom salva acest club. Nimic nu a putut să ne abată de la drumul nostru.

Îmi doresc ca Dinamo să se lupte la marea performanță Nu există cuvântul mediocru la Dinamo. Cred că toți ne dorim ca Dinamo să ajungă acolo și să ne facă pe toți mândri”, a spus Răzvan Zăvăleanu în cadrul emisiunii dedicată suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la Playsport.

CITESTE SI:

Florin Prunea, a rememorat episodul ”Microbuzul”, din urmă cu 13 ani

Video I Gest controversat făcut de conducerea lui Dinamo București

Dinamo are un nou acţionar!

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, dinamovist declarat: ”Am pus atât suflet”&8221;

Lasă un răspuns