”Dat” la UTA, Dorin Rotariu rămâne liber de contract. Care sunt șansele să ajungă în Ștefan cel Mare

Dorin Rotariu (28 de ani) a reziliat contractul pe care îl avea cu campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, iar conducătorii lui Dinamo București, cât și mUTA Arad, și-au arătat interesul de al coopta în lot.

Rotariu nu a luat nici o decizie și ar putea să continue în străinătate, de unde are mai multe propuneri. Până atunci, ”Roti” se pregătește cu echipa în tricoul căreia a făcut primii pași în fotbalul mare.

Iosif Rotariu (60 de ani) a dezvăluit că nepotul său se pregătește în România cu Poli Timișoara, unde așteaptă oferta ideală pentru continuarea carierei.

”El e liber e contract și se antrenează la Timișoara, cu Poli. Așteaptă și el să vadă unde se transferă. Nu știu nimic de UTA. Are mai multe contacte. Așteaptă.

De Dinamo? Totul e posibil în fotbal. Da, după atâția ani cât a stat afară, tot afară ar fi bine. Trebuie să se hotărască și el mai repede.

Poate în două-trei săptămâni să se decidă și el”, a spus Iosif Rotariu.

Timișoreanul în vârstă de 28 de ani s-a consacrat la Dinamo, iar în ultimii ani a evoluat pentru Ludogorets și Atromitos. La gruparea din Atena, stângaciul de 1,82 m a fost împrumutat în ultimul sezon de formația bulgară și a avut evoluții apreciate în campionatul Greciei.

Odată cu expirarea împrumutului, Rotariu (10 selecții / un gol pentru națională) a revenit la trupa din Bulgaria, însă oficialii lui Ludogorets i-au transmis că nu se mai bazează pe el. În consecință, fotbalistul care valorează 500.000 de euro.

Dorin Rotariu, două oferte din străinătate. Una e din Arabia Saudită!

Prima ofertă a venit din partea celor de la Dinamo, iar imediat Rotariu a stat de vorbă cu Mircea Rednic, antrenorul formației UTA Arad. Rednic e nașul lui Rotariu și are o relație excelentă cu fotbalistul transferat de Dinamo de la Poli Timișoara, pe vremea în care “Puriul” ocupa funcția de antrenor la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare. Rednic încă îl așteaptă pe Roti la UTA.

Crescut de Poli Timișoara, Rotariu a fost vândut în 2013 la Dinamo, pentru 1,1 milioane de euro. Formația din Ștefan cel Mare l-a cedat trei ani și jumătate mai târziu la Club Brugge, pentru 2,2 milioane de euro. Atacantul a mai evoluat pentru formații precum Mouscron sau AZ Alkmaar.

• 500.000 de euro este cota de piață a lui Rotariu, potrivit Transfermarkt

• 10 meciuri și un gol a strâns nepotul lui Iosif Rotariu la naționala României de seniori

• 14 selecții a strâns la naționala U21

• 8 selecții a strâns la reprezentativa U19

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu a anunțat câți olteni vor fi pe Arena Națională

Video I ”Dinamo e pe drumul cel bun”

Video I Frustrat de eșecurile din derby-uri, Lamine Ghezali se revoltă

Un gând despre &8222;”Dat” la UTA, Dorin Rotariu rămâne liber de contract. Care sunt șansele să ajungă în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns