Eugen Voicu, a anunțat noile obiective ale ”câinilor”

Luni, 4 septembrie, noul plan de reorganizare modificat al lui Dinamo a fost aprobat de Tribunalul București, clubul nostru reușind, astfel, să scape de datorii care se ridică la cinci milioane de euro.

Eugen Voicul, acționarul majoritar de la Dinamo, susține că echipa noastră va ieși din insolvență, cel târziu, la finalul actualului sezon competițional.

”Suntem pregătiți să facem, la momentul potrivit, absolut toate plățile. Noi colaborăm foarte bine cu firma RTZ. Împreună cred că vom reuși să scoatem compania din insolvență cel târziu la finalul anului competițional.

Tehnic, depinde de alte evenimente care pot să apară, nu știm, de exemplu, dacă planul va fi contestat, e foarte posibil să fie contestat.

Planul acesta a fost aprobat și este executoriu. Orice contestație, în opinia noastră, nu va avea substanță.

Noi, astăzi, nici nu putem cumpăra jucători, nu avem buget pentru asta. Nu putem face multe tipuri de investiții. Prioritatea e să susținem buna funcționare a companiei și să ieșim cât de repede putem din insolvență”, a declarat Eugen Voicu în cadrul emisiunii dedicată suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la Playsport.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, mesaj pentru dinamoviști înaintea derby-ului Dinamo – FC U Craiova. Ce spune despre posibila cooptare în ”haită” a lui Dorin Rotariu

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – FCU Craiova

Continuă problemele lui Dinamo în stabilirea stadionului de disputare a meciului cu Farul

2 gânduri despre &8222;Eugen Voicu, a anunțat noile obiective ale ”câinilor”&8221;

Lasă un răspuns