Concluziile lui Cristi Costin, după eșecul ”câinilor” pe Arena Națională

Dinamo a pierdut din nou în Superligă, scor 0-1 cu FCU Craiova și a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie (un egal și două înfrângeri).

După o primă repriză palidă, oltenii au reușit să dea lovitura în partea secundă prin execuția lui William Baeten din afara careului. ”Câinii” au alergat după golul egalizator, dar fără succes. Punctele au rămas în dreptul echipei lui Adrian Mititelu.

La finalul partidei, Cristi Costin (25 de ani), a analizat prestația din ultimele partide și este de acord că Dinamo mai are probleme de rezolvat.

”Puteam face un egal. Noi voiam să câștigăm, dar nu am putut face nici măcar un egal. Asta e. Trebuie să mergem înainte și să facem mai mult.

Cred că am făcut un joc solid. Am avut mintea mai mult, am controlat mijlocul. Nici ei nu au avut multe ocazii, dar au băgat mingea în poartă. Cu Farul va trebui să câștigăm.

Mai sunt lucruri de pus la punct. E ceva normal. Se vede pe teren. Nu trebuie să ne ascundem și să nu spunem lucrurilor pe nume”, a spus fundașul dreapta, Cristi Costin.

Dinamo a ajuns la două înfrângeri consecutive în Superligă și este acum pe locul 12, după nouă etape.

Pentru ”câini” urmează un alt meci pe teren propriu, cu Farul Constanța.

CITESTE SI:

Discurs dur la adresa FRF: ”A fost o răzbunare!”

Reacția lui Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a pierdut meciul cu FCU Craiova

Dinamo București pierde la limită cu FCU Craiova pe Arena Națională

Un gând despre &8222;Concluziile lui Cristi Costin, după eșecul ”câinilor” pe Arena Națională&8221;

Lasă un răspuns