Conducerea lui Dinamo a comis-o! Mesaj transmis de administrația ”Arcului de Triumf”

Dinamo, nu traversează o perioadă grozavă în Superliga, după ce tocmai a pierdut și meciul cu FC U Craiova, scor 0-1.

bestkids.ro

Acum, datorită declarațiilor făcute de Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu, referitoare la starea gazonului terenului de pe ”Arcul de Triumf”, administrația stadionului anunță că acele declarați au contat foarte mult și că este posibil ca Dinamo București să nu mai dispute partida din etapa a 10-a din Superliga, pe acest stadion.

Noi prin articolele publicate, am încercat să atragem atenția conducerii lui Dinamo, pentru greșeala făcută, deoarece, s-a dus o luptă considerabil de mare, pentru a putea ca Dinamo să fie prima echipă de fotbal care să joace meciurile pe cocheta arenă.

Astfel, Radu Popa, cel care este administratorul arenei ”Arcul de Triumf”, n-a uitat că Ovidiu Burcă a criticat dur suprafața de joc de pe acest stadion, chiar dacă Dinamo nu are o ”casă” pe termen lung, până când va putea juca pe noua arenă din Ștefan cel Mare.

”Noi am ajuns mantaua de vremea rea pentru Dinamo! Au uitat că aici noi i-am ajutat să promoveze în Superliga, acum au ajuns să fie aroganți. N-am avut ce să facem! De data asta, ei s-au trezit prea târziu și au formulat cererea pentru Arcul de Triumf. Aici va juca naționala feminină de fotbal a României, există și un proces pentru refacerea gazonului. O să le dăm răspunsul oficial (n.r. că nu pot juca pe Arcul de Triumf).

Dar n-au zis ei că și-au găsit casă pe Arena Națională? Doar au făcut conferință de presă chiar la Arcul de Triumf să sublinieze asta, dar văd că n-au loc pe Arena Națională, la Sibiu nu pot juca, la Târgoviște este aceeași situație.

Eu sunt dinamovist în suflet și îmi pare rău pentru această situație. Noi primim cu drag pe toată lumea pe Arcul de Triumf, am început să organizăm și concerte, după cum ați văzut. A jucat aici și FCSB! Chiar i-am spus lui Ovidiu Burcă: «cum e mai bine, să ai gazon prost și să faci 1-1 (n.n. cu Petrolul), sau să te duci pe teren bun și să iei 4 (n.r. cu Rapid)»”, a spus Radu Popa, pentru ProSport.

Cu siguranță, Radu Popa a fost deranjat de reacția lui Ovidiu Burcă, după ce tehnicianul a criticat suprafața de joc pe care Dinamo a evoluat în derby-ul cu Petrolul Ploiești.

”Ne întreabă cineva să ne dea banii înapoi? Iar o să se supere pe mine. Nu știm să întreținem un gazon, eu știu oamenii care vorbeau cu iarba. Pe vremuri, fiecare stadion avea un îngrijitor, acum uitați ce se întâmplă”, a afirmat Ovidiu Burcă, după remiza dintre Dinamo și Petrolul, scor 1-1.

Dinamo nu poate juca nici pe Arena Națională cu Farul

Dinamo nu poate evolua nici pe Arena Națională cu Farul, în condițiile în care cel mai mare stadion al țării va fi gazda unui festival.

Cum variantele Ghencea și Giulești ies complet din calcul, ”câinii” trebuie să găsească urgent o soluție, în condițiile în care duelul cu Farul este programat vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Reacția lui CS Dinamo în urma incidentului grav din Ștefan cel Mare: ”Sunt bărbat, am fost și eu adolescent”

Când se va juca Dinamo – FCU Craiova, primul meci din Cupa României

Ovidiu Burcă a găsit explicația pentru evoluțiile palide ale lui Lamine Ghezali

Un gând despre &8222;Conducerea lui Dinamo a comis-o! Mesaj transmis de administrația ”Arcului de Triumf”&8221;

Lasă un răspuns