Dinamovist propus la naționala României: ”Scoate om din joc cu ușurință”

Dinamo a pierdut vineri seară partida cu FCU Craiova, disputată pe Arena Națională.

După o serie bună în campionat, fanii lui Dinamo nu au mai avut motive de bucurie. Eșecul drastic cu Rapid, 0-4, a fost urmat de un alt rezultat negativ. ”Câinii” au pierdut și cu FCU Craiova, 0-1, într-un meci în care Dennis Politic a fost între cei mai lăudați jucători ai lui Ovidiu Burcă. Brașoveanul l-a impresionat și pe Mircea Bornescu (43 de ani), care îl vede chiar și în tricoul naționalei.

Venit liber de contract de la Cremonese, Dennis Politic a ales oferta lui Dinamo. Necunoscut fanilor români, mijlocașul a impresionat în cele câteva meciuri din campionatul românesc. Mircea Bornescu a recunoscut că Politic este peste media jucătorilor din Liga 1:

”L-am văzut (pe Dennis Politic – n.r.)… Mi se pare un jucător foarte interesant, este clar peste media campionatului românesc. Îl văd foarte implicat, dispus la efort, scoate om din joc cu ușurință… Nici nu știu câți ani are, dar l-aș vedea la echipa națională”, a declarat Mircea Bornescu.

Mai mult, fostul portar al Craiovei dar și al Rapidului, Mircea Bornescu le deă un sfat patronilor de club din România. Acesta spune că dinamovistul este un fotbalist ideal pentru echipele care vizează titlul.

”Mie îmi place foarte mult, l-am văzut la câteva meciuri și cred că poate fi o soluție pentru echipa națională.

Eu, dacă aș fi președintele sau patronul unui club din România care ar vrea să facă performanță, l-aș cumpăra”, a mai spus Mircea Bornescu.

Dennis Politic: ”Aș fi ipocrit să spun că sunt dinamovist!”

”Am plecat în Anglia de la 12 ani. M-am întors acum, după 11 ani, mi s-a părut o șansă importantă.

Am vorbit și cu Mister înainte să vin, asta a cântărit foarte mult. Nivelul campionatului e unul bun. Nu pot să zic că eram dinamovist, aș fi ipocrit. Eu am crescut la FC Brașov, acolo îmi vedeam viitorul. Viitorul nu ni-l cunoaștem niciodată, sunt aici și voi da totul.

Am avut posibilitatea să rămân, dar am considerat că e o oportunitate să vin și să joc în SuperLigă”, a afirmat Dennis Politic.

Cine este Dennis Politic?

Dennis Politic a început fotbalul la Codlea, de unde a ajuns la FC Brașov. În 2012, mijlocașul a dat probe la Manchester United, Liverpool și Chelsea.

Fosta echipă a lui Alex Ferguson a fost cea care a avut câștig de cauză în ceea ce îl privește pe român.

În 2015, Dennis s-a transferat la Bolton Wanderers, pentru care avea să joace și la seniori. Românul a jucat și pentru Salford și Port Vale, sub formă de împrumut.

Video I Dribling superb al lui Dennis Politic în Dinamo – FCU Craiova

CITESTE SI:

Adevăratul motiv pentru care Mario Iorgulescu a fugit în Italia

După DJ-iță, acum au adus instructoare de fitness pe stadion. Cine sunt fetele care au intrat pe gazon la Dinamo – Craiova

Ovidiu Burcă a dezvăluit unde suferă Dinamo

Un gând despre &8222;Dinamovist propus la naționala României: ”Scoate om din joc cu ușurință”&8221;

Lasă un răspuns