Adevăratul motiv pentru care Mario Iorgulescu a fugit în Italia

Procesul în care este vizat Mario Iorgulescu (28 de ani) a reînceput recent, după ce în primă instanță a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare.

Avocații fiului lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, au încercat să schimbe încadrarea juridică din dosarul deschis după ce tânărul a intrat cu mașina într-un bărbat aflat într-un alt vehicul la semafor și l-a omorât.

Virgil Boglea, avocatul lui Mario Iorgulescu, a explicat, recent, care este principalul motiv pentru care fiul președintelui de la LPF a plecat în Italia după accidentul în care un bărbat și-a pierdut viața.

”De fugit din țară, Mario nu a fugit. Era în pragul morții. Nu avea măsura nici privativă de libertate, nici preventivă, nici calitate în dosar, nu era pusă în mișcare începerea cercetării. Familia, pentru a-l salva de situația critică, a luat decizia dificilă, de a-l duce în străinătate.

În Italia era resident din 2008. Când a plecat nu era luată vreo măsură împotriva lui. Nu s-a întors pentru că, după investigațiile medicale, s-a descoperit că ar avea o leziune cerebrală. În Romania nu putea fi depistată”, a transmis avocatul Virgil Boglea, conform Radio Gold FM.

Se pare că fiul lui Gino Iorgulescu suferă de o boală teribilă, iar cadrele medicale din peninsulă i-au recomandat să nu călătorească în România.

”Noi nu avem un dispozitiv medical în acest sens. Vorbim de o leziune pe creier apărută din copilărie. Nici nu poate fi remediată, ci, în cel mai fericit caz, menținută în starea actuală. Nu s-a întors pentru că italienii nu-i dau voie.

Curtea de Apel de acolo atrage atenția să nu fie judecat un om bolnav, care are atestat de handicap ireversibil. Suntem in situația de a judeca o persoană bolnavă. Trebuie tratată, nu judecată. Numai bunul simț al familiei de a nu ieși în public a făcut să nu se cunoască toate aceste informații”, a mai spus avocatul lui Mario Iorgulescu, conform sursei anterior menționate.

Virgi Boglea: “Mario n-a fost vinovat nici măcar de accident!”

Virgil Boglea, avocatul lui Mario Iorgulescu, vine și cu un nou scenariu: susține că victima accidentului din 7 septembrie 2019 “era de 10 ori mai drogată” și că fiul președintelui LPF nu a fost vinovat.

“Victima era de 10 ori mai drogată decât Mario. Era în Audi, nu în Dacia. S-au spus multe neadevăruri. Mario a fost linșat mediatic. Mario nu a fost vinovat nici măcar de accident. Ceea ce s-a prezentat în acest caz a fost în fapt un linșaj mediatic. Nu este oarecum necorespunzător adevărului, ci întru totul necorespunzător adevărului.

Mario nu era drogat! Procurorii și judecătorii știau și asta e grav din perspectiva sistemului de justiție. O persoană poate fi considerată drogată, dacă analizele de sânge ar evidenția asta. Există o expertiză extrajudiciară efectuată de un fost doctor la INML, specializat în rapoarte toxicologice, care după ce a studiat raportul a spus că tot ceea ce au relatat procurorii și judecătoarea de pe fond este nereal.

Lui Mario Iorgulescu, acea cantitate de substanță i s-ar fi găsit numai în urină, nu și în sânge! Au fost prelevate si probe din sânge, dar s-au găsit numai în urină! Nu se putea găsi numai în urină decât dacă proba ar fi fost contaminată. Aici apar suspiciunile că acest proces a fost o manoperă brutală de condamnare a familiei Iorgulescu, probabil contra domnului Gino Iorgulescu”, este varianta susținută de Virgil Boglea.

Pe 11 septembrie 2023, la Curtea de Apel din București s-a încheiat procesul în care Mario Iorgulescu a fost judecat pentru provocarea unui accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața.

Inițial, Tribunalul București l-a condamnat pe Iorgulescu Jr. la 15 ani și 8 luni de închisoare. Verdictul Curții de Apel urmează să fie dat pe 11 octombrie 2023.

Anul acesta, Mario Iorgulescu a avut o perioadă în care a fost activ pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe fotografii cu forma sa fizică din prezent, complet diferită față de cea din urmă cu câțiva ani. Într-un cuvânt, criminalul este bine sănătos în Italia.

CITESTE SI:

După DJ-iță, acum au adus instructoare de fitness pe stadion. Cine sunt fetele care au intrat pe gazon la Dinamo – Craiova

Ovidiu Burcă a dezvăluit unde suferă Dinamo

Foto & Video I Continuă seria mesajelor de susținere din Serbia pentru suporterii naționalei României

Un gând despre &8222;Adevăratul motiv pentru care Mario Iorgulescu a fugit în Italia&8221;

Lasă un răspuns