După DJ-iță, acum au adus instructoare de fitness pe stadion. Cine sunt fetele care au intrat pe gazon la Dinamo – Craiova

Dinamo a pierdut la limită în fața celor de la U Craiova 1948, scor 1-0, într-un meci din etapa a 9-a a Superligii din România.

La pauza meciului de pe Arena Națională, pe gazon au intrat instructoarele de fitness de la S4F, care au fost primite cu aplauze, rumoare și curiozitate de spectatori.

Acestea s-au plasat pe cercul de la mijlocul terenului și au încercat să-i facă pe spectatori să își pună sângele în mișcare, pentru cinci minute, cu câteva mișcări simple de fitness. Cei mai activi au fost copiii, care au copiat bucuroși mișcările frumoaselor sportive și ale celor doi antrenori care le însoțeau.

Aceasta este ultima dintre mutările clubului Dinamo, care a recurs în ultima vreme la promovare intensă pe rețele sociale, la tombole cu tricouri de joc ca premii, a adus pe stadion o trupă de majorete și chiar a angajat-o pe DJ Edith Morris, pentru a anima atmosfera la derby-ul cu CSA Steaua (3-0), din sezonul trecut, meciul decisiv pentru prinderea barajului de promovare în Superligă.

“Câinii” au pierdut la limită, scor 0-1, partida cu FCU Craiova, din etapa a noua a Superligii. Partida s-a disputat pe Arena Națională, în fața a peste 18.000 de spectatori, dintre care doar 100 de fani ai formației oltene. Dinamo a avut o posesie mai bună și câteva ocazii bune de poartă, printre care și o bară în minutele de prelungire ale partidei, dar oaspeții au fost mai pragmatici și mai tăioși pe contraatac și s-au impus după golul lui Baeten (min. 61).

Reacția lui Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a pierdut meciul cu FCU Craiova

După eșecul de pe Arena Națională, Ovidiu Burcă, antrenorul ”câinilor roșii” a venit cu un verdict categoric.

Este al doilea eșec al echipei noastre, după 0-4 cu Rapid, a pierdut din nou vineri seară, însă de această dată, scor 0-1, cu FC U Craiova. Ovidiu Burcă, tehnicianul din Ștefan cel Mare, a spus clar că Dinamo București nu trebuia să piardă sub nicio formă acest meci.

Antrenorul este convins că ce a făcut diferența a fost șutul fulgerător al belgianului William Baeten.

”Cred că șutul ăla de la distanță (n.r. al lui Baeten) a făcut diferența. Eu nu spun că e ghinion, dar trebuie să ai mai multă agresivitate.

Nu ar fi trebuit să pierdem acest meci. Nu contează cum pierzi. E un drum anevoios. Am pierdut puncte azi, nu există altă rețetă decât muncă și disciplină.

Nu trebuie să numeri ocaziile, fotbalul se joacă pe goluri. Ăsta este fotbalul. Nu am făcut un meci rău. Ca să câștigi meciuri ai nevoie de mai mult.

Echipa a căpătat mai multă forță. Atacăm prea puțin, dar sunt lucruri pe care trebuie să le reglăm. Jocul de atac necesită timp. E nevoie ca jucătorii să se simtă între ei.

O execuție a unui jucător a decis acest meci. Nu cred că e corect să spunem acum ce ne-ar trebui”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului cu FCU 1948 Craiova.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne cu 8 puncte în clasament și se află pe locul 12, dar mai poate coborî până la finalul rundei.

În etapa viitoare, ”câinii” vor primi pe ”Arcul de Triumf” vizita celor de Farul din Constanța.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă a dezvăluit unde suferă Dinamo

Foto & Video I Continuă seria mesajelor de susținere din Serbia pentru suporterii naționalei României

Video I Faza etapei 9 din SuperLigă, vine de la derby-ul Dinamo – FCU Craiova

2 gânduri despre &8222;După DJ-iță, acum au adus instructoare de fitness pe stadion. Cine sunt fetele care au intrat pe gazon la Dinamo – Craiova&8221;

Lasă un răspuns