Ovidiu Burcă a dezvăluit unde suferă Dinamo

Dinamo a pierdut din nou în Superligă, scor 0-1 cu FCU Craiova și a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie (un egal și două înfrângeri).

După o primă repriză palidă, oltenii au reușit să dea lovitura în partea secundă prin execuția lui William Baeten din afara careului. ”Câinii” au alergat după golul egalizator, dar fără succes. Punctele au rămas în dreptul echipei lui Adrian Mititelu.

Dinamo București aborda meciul de pe Arena Națională cu FCU Craiova cu moralul puțin afectat, în urma înfrângerii din derby, 0-4 contra celor de la Rapid. ”Alb-roșii” nu au prins o zi mare nici împotriva oltenilor.

Însă antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă declară că elevii săi nu au făcut un meci slab și recunoaște că echipa a pierdut din agresivitate, însă a găsit și câteva puncte pozitive.

”Cred că șutul ăla de la distanță (al lui Baeten) a făcut diferența. Eu nu spun că e ghinion, dar trebuie să ai mai multă agresivitate.Nu ar fi trebuit să pierdem acest meci. Nu contează cum pierzi. E un drum anevoios. Am pierdut puncte azi, nu există altă rețetă decât muncă și disciplină.

Nu trebuie să numeri ocaziile, fotbalul se joacă pe goluri. Ăsta este fotbalul. Nu am făcut un meci rău. Ca să câștigi meciuri ai nevoie de mai mult. Echipa a căpătat mai multă forță. Atacăm prea puțin, dar sunt lucruri pe care trebuie să le reglăm. Jocul de atac necesită timp. E nevoie ca jucătorii să se simtă între ei. O execuție a unui jucător a decis acest meci. Nu cred că e corect să spunem acum ce ne-ar trebui”, a dezvăluit Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Foto & Video I Continuă seria mesajelor de susținere din Serbia pentru suporterii naționalei României

Video I Faza etapei 9 din SuperLigă, vine de la derby-ul Dinamo – FCU Craiova

Florin Prunea revoltat, după ce UEFA a anunțat deschiderea unor proceduri disciplinare împotriva României

2 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă a dezvăluit unde suferă Dinamo&8221;

Lasă un răspuns