Fostul administrator a lui Dinamo sare în ajutorul ”câinilor”. Propunere de stadion pentru disputarea meciului cu Farul

Pentru Dinamo a apărut o nouă variantă de stadion în perspectiva găzduirii meciului cu Farul, de vineri.

Dinamo nu a reușit să găsească, încă, un stadion pe care să organizeze meciul cu Farul, din etapa 10 a Superligii. Variantele încercate de oficialii din Ștefan cel Mare, au picat rând pe rând, iar administratorul special Andrei Nicolescu a transmis că o parte dintre aceste refuzuri nu au fost întemeiate.

Dinamo a primit, în cele din urmă, acceptul să joace pe Stadionul Național Arcul de Triumf, dar starea gazonului îl nemulțumește profund pe antrenorul ”câinilor”, Ovidiu Burcă. Astfel, alb-roșii iau acum în calcul să joace la Buzău, oraș cunoscut pentru afinitatea față de FCSB.

Totodată, a picat și varianta Giulești. Asta după ce ultrașii de sub podul Grant, au anunțat o PACE ISTORICĂ. Cu toate aceste, președintele de la CS Rapid a transmis că: ”Dinamo nu poate juca meciul cu Farul la noi. Gazonul era destul de afectat după meciurile din campionat și de la EURO U21.

Am profitat de pauza asta de 3 săptamâni, cu jocurile naționalei, și că Rapid a jucat în deplasare, și am început niște lucrări la suprafața de joc.

Totul e calculat la fix pâna la meciul Rapidului cu CFR, de luni seara, când gazonul o să fie țiplă”, a transmis oficialul Rapidului.

Astfel, Dinamo București ia în calcul varianta disputării meciului de acasă cu Farul chiar la Ovidiu, pe terenul adversarei din această rundă.

Așadar, fost administrator special al clubului nostru, Vlad Iacob a intervenit și propune însă disputarea acestei partide la Cluj, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

”Situația este una regretabilă. Am discutat cu domnul Varga de la CFR Cluj, iar dumnealui este de acord sa evoluam pe «Dr. Constantin Rădulescu». Dinamo e foarte iubită în Transilvania, iar suporterii din Ardeal, alături de frații de la U Cluj cu siguranță ar genera o atmosferă fantastică.

Dacă nu se găsește o altă soluție, să sperăm că Farul și LPF ar fi de acord cu o asemenea soluție. Ca suporter dinamovist, nu consider că ar fi demn ca Dinamo să evolueze la Ovidiu, în calitate de echipă gazdă.

Sper că situația se va rezolva cât mai rapid și în cel mai bun mod pentru Dinamo”, a spus Vlad Iacob, pentru ProSport.

Dinamo e foarte iubită în Transilvania, iar suporterii din Ardeal, alături de frații de la “U” Cluj cu siguranță ar genera o atmosfera fantastică.

Dacă nu se găsește o alta soluție, să sperăm că Farul și LPF ar fi de acord cu o asemenea soluție. Ca suporter dinamovist, nu consider că ar fi demn ca Dinamo să evolueze la Ovidiu, în calitate de echipă gazdă.

După cele nouă etape disputate până acum, Dinamo ocupă locul 13, cu doar opt puncte, și vine după o serie de trei meciuri fără succes.

CITESTE SI:

Telenovela continuă! Un nou stadion disponibil pentru disputarea partidei Dinamo – Farul

LPF intervine după ce Dinamo nu a rezolva problema stadionului pentru meciul cu Farul

Variantă a unui stadion de ”nerefuzat”

Lasă un răspuns