Rivalii istorici anunță PACE și îi acceptă pe ”câini” pe stadionul lor: ”Atât timp cât Dinamo nu are unde să joace”

Dinamo București încă nu știe unde va juca partida cu Farul, programată vineri, 22 septembrie.

Dinamo nu știe încă pe ce stadion va disputa meciul cu Farul, programat vineri, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10-a din Superliga. Oficialii alb-roșii au anunțat la LPF arena ”Arcul de Triumf”, dar între timp situația a devenit incertă. Dacă nu se va juca acolo, ”câinii” riscă să piardă cu 0-3 la ”masa verde”!

Totuși, pentru dinamoviști s-au ivit și două variante-șoc: mai întâi, fanii rapidiști au transmis că nu ar avea nicio problemă ca Dinamo să joace în Giulești, iar acum, suporterii Stelei au făcut același lucru.

Vicepreședintele AS 47, Sebastian Tudor, a transmis că suporterii CSA Steaua București ar primi-o cu brațele deschise pe Dinamo București pe stadionul din Ghencea.

Acesta a transmis, de asemenea, însă că FCSB nu are parte de același tratament și că fanii Stelei își doresc ca echipa lui Gigi Becali să nu mai fie primită pe stadionul lor de acum încolo.

”Teoretic nu am avea nimic împotrivă, atât timp cât nu mai joacă FCSB-ul. Dacă-i blochează pe ăia, nu ne-ar deranja.

Să nu mai joace FCSB-ul în Ghencea. Să joace doar Steaua și Dinamo (n.r. în Ghencea), atât timp cât Dinamo nu are unde să joace”, a declarat Sebastian Tudor.

Gică Popescu îi invită pe dinamoviști să dispute meciul pe stadionul ”Farul”

Văzând că administrația lui Dinamo București nu reușește să închirieze un stadion, oficialul celor de la Farul Constanța este de acord să dispute partida cu Dinamo pe propriul stadion, din postura de echipă gazdă.

”Prea multe se adună! Nu-mi vine să cred, tot așteptăm și mai sunt trei zile până la meci. Probabil, vom fi anunțați vineri dimineață, în ziua meciului: «Gata, s-a lămurit! Urcați-vă în avion și mergeți la Botoșani că acolo veți juca împotriva lui Dinamo!»

Este jenant! Domnilor, trebuie reguli clare, altfel e bătaie de joc. Trebuie să stăm acum să gâfâim la cheremul tuturor pentru un meci de Liga 1?! Incredibil este amatorismul celor care trebuie să ia decizii”, a fost poziţia lui Gică Popescu.

Fostul jucător, este de părere că forul organizator al Superligii nu ar fi trebuit să permită o astfel de incertitudine.

”Nici la județeană nu se întâmplă așa ceva. Mai sunt trei zile! Tu, Ligă, să permiți așa ceva?! Trebuie reguli clare, cu 3, 5, 9 zile, câte or trebui, să fie clar unde să joacă. Eu ce fac, unde iau cazare, de exemplu? Nu ai stadion înainte de începerea campionatului, de ce mai joci?! Trebuie clar, stabilit. Este o situație de plâns!

Nu e treaba mea unde să joace, ce trebuie să facă Dinamo, cum te-oi numi, Dinamo, Steaua, Farul, trebuie să ai totul pus la punct. Așteptăm cu nervii întinși la maximum. Eu i-am propus domnului Voicu azi dimineață: «Haideți să jucăm la Constanța!» Păi, ce șansă mai avem?! Dânsul a zâmbit. OK, zâmbim, dar zâmbim amar”, a mai transmis ”Baciul”.

Dacă nu se găsește o alta soluție, să sperăm că Farul și LPF ar fi de acord cu o asemenea soluție. Ca suporter dinamovist, nu consider că ar fi demn ca Dinamo să evolueze la Ovidiu, în calitate de echipă gazdă.

După cele nouă etape disputate până acum, Dinamo ocupă locul 13, cu doar opt puncte, și vine după o serie de trei meciuri fără succes.

CITESTE SI:

Fostul administrator a lui Dinamo sare în ajutorul ”câinilor”. Propunere de stadion pentru disputarea meciului cu Farul

Telenovela continuă! Un nou stadion disponibil pentru disputarea partidei Dinamo – Farul

LPF intervine după ce Dinamo nu a rezolva problema stadionului pentru meciul cu Farul

2 gânduri despre &8222;Rivalii istorici anunță PACE și îi acceptă pe ”câini” pe stadionul lor: ”Atât timp cât Dinamo nu are unde să joace”&8221;

Lasă un răspuns