Fără stadion înaintea meciului cu Farul, Florin Prunea, reacționează la situația în care se află ”câinii”

Florin Prunea

Dinamo și Farul Constanța se întâlnesc vineri, de la ora 21:00, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superliga României.

Pentru că Arena Națională va fi gazda unui festival în acest sfârșit de săptămână, Dinamo este nevoită să-și găsească o altă arenă pentru a juca meciul de pe teren propriu cu Farul Constanța, iar situația este una complicată.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit că a puratat discuții în ultima perioadă cu zece administratori de stadioanei, însă niciunul nu și-a dat acordul până acum ca Dinamo să joace acolo.

Reacția lui Florin Prunea, după ce Dinamo a fost la un pas să piardă la ”masa verde” meciul cu Farul

Fostul jucător din Ștefan cel Mare, Florin Prunea (55 de ani), a recționat la disconfortul pe care Dinamo București le întâmpină.

”E o mare problemă, până în momentul în care nu-și vor termina stadionul, Dinamo nu are <<casă>> din păcate și lucrul ăsta contează enorm de mult la o echipă.

Poate că ar trebui ca stadionul <<Dinamo>> să fie o varintă, să fie iarași omologat. Altă variantă nu văd, sincer”, a spus Florin Prunea.

Oficialii dinamoviști sperau să obțină accesul pe stadionul “Arcul de Triumf”, însă au primit un refuz categoric din partea acestora.

După multe căutări, astăzi, ne aflăm în data de 20 septembrie, și suntem în așteptarea partidei cu Farul Constanța de vineri 22 septembrie.

Însă la redactarea acestui articol, nu știm încă unde vom juca meciul de peste două zile. Ieri a fost un adevărat ”roller coaster”, am început ziua cu gândul că nu putem juca pe ”Arcul de Triumf” și trebuie să ne rugăm de ei să primim un verdict favorabil. Până la urmă au venit și cei de la Farul cu propunerea să jucăm la Ovidiu, dar asta ar fi cam ultima soluție.

Până la urmă cei de la Arcul de Triumf au acceptat să ne permită accesul pe stadion, dar cu amendamentul că Ovidiu Burcă să vină să vadă starea gazonului, care se prezintă foarte rău, de abia a fost însămânțat gazonul și din câte a fost relatat în presă, antrenorul lui Dinamo a spus că preferă altă variantă, care ar putea fi în afara Bucureștiului.

Ultima opțiune: Buzău!

Stadionul echipei de liga secundă, care totuși a fost pregătit pentru Liga I, s-a disputat acolo prima manșă a barajului de promovare/retrogradare.

A fost ultimul noutate, acum doar așteptăm ceva oficial, fanii dinamoviști așteaptă, suntem în așteptare și trebuie anunțat până la urmă unde jucăm meciul, mai ales dacă va fi în afara Bucureștiului. La cum s-au desfășurat lucrurile, nu ne-ar miră să fie altă varianta până la urmă.

Rivalii istorici anunță PACE și îi acceptă pe ”câini” pe Ghencea: ”Atât timp cât Dinamo nu are unde să joace”

Ar mai fi o variantă, asta după ce ultrașii celor de la Steaua București, au transmis că nu ar avea nicio problemă ca Dinamo să joace în Ghencea.

Vicepreședintele AS 47, Sebastian Tudor, a transmis că suporterii CSA Steaua București ar primi-o cu brațele deschise pe Dinamo București pe stadionul din Ghencea.

Acesta a transmis, de asemenea, însă că FCSB nu are parte de același tratament și că fanii Stelei își doresc ca echipa lui Gigi Becali să nu mai fie primită pe stadionul lor de acum încolo.

”Teoretic nu am avea nimic împotrivă, atât timp cât nu mai joacă FCSB-ul. Dacă-i blochează pe ăia, nu ne-ar deranja.

Să nu mai joace FCSB-ul în Ghencea. Să joace doar Steaua și Dinamo (n.r. în Ghencea), atât timp cât Dinamo nu are unde să joace”, a declarat Sebastian Tudor.

Ovidiu Burcă: ”Avem stadioane frumoase, dar nu știm să întreținem gazonul!”

Recent, după meciul cu Petrolul, scor 1-1, Ovidiu Burcă s-a declarat nemulțumit de starea gazonului de pe ”Arcul de Triumf”. O declarație nefericită, care a dus la această situație.

”Trebuia să ne adaptăm puțin jocul. Am făcut o eroare pe care noi nu o facem. Dar e greu. Am pregătit meciul pentru un joc direct. Din păcate, avem automatisme pe care le-am format în timp. Nu prea a fost prea mult fotbal. A fost o încercare a jucătorilor de a se ține în echilibru.

Au fost foarte multe greșeli de ambele părți. Le-am spus jucătorilor să își adapteze crampoanele pentru această suprafață. Se întâmplă. Asta e situația. Am încercat să schimbăm multe azi.

Rămân cu un gust amar să văd cea mai bună suprafață de teren din România să fie cea mai…

Credeți că ne întreabă cineva că nu corespund standardele? Avem stadioane frumoase, dar nu știm să întreținem gazonul. Fiecare stadion avea un îngrijitor. Ei trăiau acolo, îngrijeau iarba, vorbeau cu ea. Acum avem fel și fel de firme și uitați ce se întâmplă”, declara Ovidiu Burcă la finalul partidei cu Petrolul.

Vom revenii cu noi detalii imediat ce vom afla noutăți.

CITESTE SI:

Ionel Dănciulescu, ironie SUPREMĂ la adresa lui Charalambous

Rivalii istorici anunță PACE și îi acceptă pe ”câini” pe stadionul lor: ”Atât timp cât Dinamo nu are unde să joace”

Fostul administrator a lui Dinamo sare în ajutorul ”câinilor”. Propunere de stadion pentru disputarea meciului cu Farul

Un gând despre &8222;Fără stadion înaintea meciului cu Farul, Florin Prunea, reacționează la situația în care se află ”câinii”&8221;

Lasă un răspuns