Ionel Dănciulescu, ironie SUPREMĂ la adresa lui Charalambous

Elias Charalambous a fostă făcut praf de un personaj important al fotbalului românesc. Fostul mare jucător de la Dinamo nu crede că antrenorul de la FCSB a avut ofertă de la Lyon.

vivacredit.ro

În urmă cu câteva zile, presa din Franța anunța că Elias Charalambous (42 de ani) se află pe lista celor de la Olympique Lyon pentru postul de antrenor principal.

Cu toate acestea, în cele din urmă, formația din Hexagon l-a numit pe Fabio Grosso.

Ionel Dănciulescu este un fost jucător important în fotbalul românesc și l-a făcut praf pe Elias Charalambous.

Fostul jucător din Ștefan cel Mare nu crede că antrenorul lui FCSB ar fi avut vreo ofertă de la Lyon, echipa din Ligue 1, în Franța. Danciu este de părere că cipriotul este arogant, iar pe lângă toate astea, că nu este nici măcar primul om în staff-ul “roș-albaștrilor” care ia decizii.

”Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon? Ce sunt balivernele astea, mă? Să fim serioși.. E A3 la FCSB! Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. Acceptă-ți, mă, situația și ia-ți fapta cu tine cum se spune, că tu ești cine ești.

Eu vorbesc din alt punct de vedere, Mandorlini este A1. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des”, a afirmat Ionel Dănciulescu.

Este bine cunoscut faptul că Elias Charalambous a fost adus la FCSB în calitate de antrenor principal, doar pentru că Mihai Pintilii nu deține licență PRO, motiv pentru care nu putea sta pe banca echipei.

Cipriotul a fost numit la FCSB la finalul lunii martie, iar cu el pe banca tehnică, FCSB a ratat titlul de campioană a României și a fost eliminată în turul trei preliminar din Conference League.

Cu toate acestea, Charalambous se bucură în continuare de încrederea lui Gigi Becali.

CITESTE SI:

Rivalii istorici anunță PACE și îi acceptă pe ”câini” pe stadionul lor: ”Atât timp cât Dinamo nu are unde să joace”

Fostul administrator a lui Dinamo sare în ajutorul ”câinilor”. Propunere de stadion pentru disputarea meciului cu Farul

Telenovela continuă! Un nou stadion disponibil pentru disputarea partidei Dinamo – Farul

Un gând despre &8222;Ionel Dănciulescu, ironie SUPREMĂ la adresa lui Charalambous&8221;

Lasă un răspuns