S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul. Vezi programul caselor de bilete

În etapa a zecea, Dinamo o va întâlni pe Farul, pe teren propriu, iar partida este programată vineri, de la 21:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

În ultimele zile a fost o întreagă tevatură legată de stadionul pe care Dinamo va organiza partida cu Farul, din etapa a 10-a a SuperLigii. S-a vorbit inclusiv despre faptul că echipa noastră ar putea pierde meciul la masa verde, dacă nu va avea unde să-l organizeze.

S-au vehiculat mai multe variante, inclusiv stadionul din Ovidiu al oaspeților, pe motiv că pe Arena Națională și pe Arcul de Triumf Dinamo nu ar putea juca.

În cazul ultimei variante a fost invocat un posibil refuz al celor de la FRF, care va organiza acolo marțea viitoare jocul cu Finlanda, la fotbal feminin, în preliminariile Ligii Națiunilor.

FRF-ul a anunțat marți că nu are vreo legătură cu acest subiect și că din punctul său de vedere jocul se poate discuta oriunde, iar azi Dinamo a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu administratorii Stadionului Arcul de Triumf, acolo unde va găzdui partida cu Farul.

De asemenea, ”câinii roșii” au stabilit și unde vor disputa partidele cu CFR Cluj și Poli Iași, echipe pe care le vor întâlni în etapa a 12-a și a 14-a.

Astfel, Dinamo – CFR Cluj, programat pe 10 octombrie, de la ora 18:00, respectiv Dinamo – Poli Iași, care se va juca pe 28 octombrie, de la ora 20:00, vor fi găzduite de Arena Națională, cel mai mare stadion din România.

Așadar, Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1: 90 lei;

Tribuna 1: 80 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): 50 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Family Zone: 50 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): 35 lei;

Peluza Nord (PCH): Sold Out;

Peluza Sud: Sold Out.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (22/09)

Interval orar: 14:00 – 21:45.

CITESTE SI:

Final de telenovelă! Dinamo a anunțat unde va juca partida cu Farul Constanța

Fără stadion înaintea meciului cu Farul, Florin Prunea, reacționează la situația în care se află ”câinii”

Ionel Dănciulescu, ironie SUPREMĂ la adresa lui Charalambous

2 gânduri despre &8222;S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul. Vezi programul caselor de bilete&8221;

Lasă un răspuns