Andrei Nicolescu, nemulțumit înaintea meciului cu Farul Constanța

Dinamo și Farul Constanța se întâlnesc vineri, de la ora 21:00, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superliga României.

Pentru că Arena Națională va fi gazda unui festival în acest sfârșit de săptămână, Dinamo este nevoită să dispute partida pe ”Arcul de Triumf”.

”Câinii” vin după al doilea eșec consecutiv, asta după ce au pierdut cu Rapid București și FCU Craiova.

Înainte de meciul cu Farul Constanța, Andrei Nicolescu, administratorul special și acționarul clubului, s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de echipa lui Ovidiu Burcă în meciul cu FCU Craiova, pierdut cu 0-1.

Oficialul dinamovist a spus ce ar vrea să îmbunătățească ”alb-roșii” înainte de meciul cu Farul Constanța.

”Noi, sportiv, sincer nu suntem foarte bine. Eu mă așteptam cumva să nu fim ‘căței’. Am fost un pic ‘căței’ la meciul ăsta cu Craiova. Am jucat fotbal când adversarul, cumva, ne-a lăsat. Am început să punem presiune pe ei după ce au simțit că au un avantaj.

Cred că suferim în ultimii 30 de metri, cred că se vede, nu trebuie să vă spun eu asta. Eu, unul, mi-aș dori un pic mai multă răutate, în sensul bun al cuvântului. La golul pe care l-a marcat Craiova, uitați-vă să vedeți trei contre la minge, din toate cele trei mingea rămâne la ei.

Ba chiar am senzația că unul dintre jucătorii noștri în contra respectivă încearcă să se protejeze. Mentalitatea asta trebuie schimbată, orice fază trebuie tratată cu o răutate în joc care să ne poată da posibilitatea să nu mai fim în situații limită”, a spus Nicolescu, într-un interviu acordat pentru PRO TV.

Biletele pentru meciul cu Farul

Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1: 90 lei;

Tribuna 1: 80 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): 50 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Family Zone: 50 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): 35 lei;

Peluza Nord (PCH): Sold Out;

Peluza Sud: Sold Out.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (22/09)

Interval orar: 14:00 – 21:45.

Înainte de meciul cu Farul Constanța, Dinamo este pe locul 13 în Superligă, cu doar opt puncte după nouă meciuri și una dintre cele mai slabe defensive din campionat, cu 16 goluri primite.

Nici Farul nu este în cea mai bună formă. Are patru înfrângeri în ultimele cinci partide și a ajuns pe locul 11, cu nouă puncte.

CITESTE SI:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul. Vezi programul caselor de bilete

Final de telenovelă! Dinamo a anunțat unde va juca partida cu Farul Constanța

Fără stadion înaintea meciului cu Farul, Florin Prunea, reacționează la situația în care se află ”câinii”

2 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu, nemulțumit înaintea meciului cu Farul Constanța&8221;

Lasă un răspuns