CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – Farul Constanța

În etapa a zecea, Dinamo o va întâlni pe Farul, pe teren propriu, iar partida este programată vineri, de la 21:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

În ultimele zile a fost o întreagă tevatură legată de stadionul pe care Dinamo va organiza partida cu Farul, din etapa a 10-a a SuperLigii. S-a vorbit inclusiv despre faptul că echipa noastră ar putea pierde meciul la masa verde, dacă nu va avea unde să-l organizeze.

S-au vehiculat mai multe variante, inclusiv stadionul din Ovidiu al oaspeților, pe motiv că pe Arena Națională și pe Arcul de Triumf Dinamo nu ar putea juca.

Într-un final, Dinamo a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu administratorii Stadionului Arcul de Triumf, acolo unde va găzdui partida cu Farul.

De asemenea, ”câinii roșii” au stabilit și unde vor disputa partidele cu CFR Cluj și Poli Iași, echipe pe care le vor întâlni în etapa a 12-a și a 14-a.

Astfel, Dinamo – CFR Cluj, programat pe 10 octombrie, de la ora 18:00, respectiv Dinamo – Poli Iași, care se va juca pe 28 octombrie, de la ora 20:00, vor fi găzduite de Arena Națională, cel mai mare stadion din România.

Pentru partida din etapa a 10-a, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Dinamo București – Farul Constanța.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Kovacs Szabolcs (Satu Mare). Acesta va fi ajutat de asistenții Constantinescu Andrei (Bucureşti) și Slabu Stelian (Braşov).

Arbitrajul video va fi analizat de Costreie Sorin (Ilfov) și Necula Mihaita (Bucureşti).

CCA l-a desemnat observator pe Huzu Aron (Sibiu).

Biletele pentru meciul cu Farul

Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1: 90 lei;

Tribuna 1: 80 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): 50 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Family Zone: 50 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): 35 lei;

Peluza Nord (PCH): Sold Out;

Peluza Sud: Sold Out.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (22/09)

Interval orar: 14:00 – 21:45.

Înainte de meciul cu Farul Constanța, Dinamo este pe locul 13 în Superligă, cu doar opt puncte după nouă meciuri și una dintre cele mai slabe defensive din campionat, cu 16 goluri primite.

Nici Farul nu este în cea mai bună formă. Are patru înfrângeri în ultimele cinci partide și a ajuns pe locul 11, cu nouă puncte.

CITESTE SI:

Cădere în gol pentru un fotbalist crescut în Ștefan cel Mare

A refuzat să joace la Dinamo în Liga 2, acum joacă fix în acea ligă. Regretele lui Torje

Andrei Nicolescu, nemulțumit înaintea meciului cu Farul Constanța

Un gând despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – Farul Constanța&8221;

Lasă un răspuns