Ovidiu Burcă, a prefațat duelul cu Farul Constanța

În etapa a 10-a, din Superliga României, Dinamo București va primi vizita echipei lui Gheorghe Hagi, vineri, de la 21:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Dinamo a întâmpinat probleme în a găzdui meciul cu Farul pe stadionul Arcul de Triumf, însă situația s-a rezolvat. Cu această ocazie, Dinamo a mulțumit FRF pentru soluționarea problemei.

”Mulțumim, FRF! Un gest fair-play care poate mobiliza multe altele. Până la 10 din 10″, scrie Dinamo într-un comunicat publicat pe contul de Facebook.

Duelul dintre ”câini” și ”marinari”, a fost prefațată de antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, într-o conferită de presă, susținută astăzi.

”Ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim campioana României, o echipă care are cel mai bun antrenor din ultimii ani din România. E o echipă care se află într-o criză de puncte, e un start puțin anevoios pentru ei, dar au mers pe două fronturi.

Nu este ușor să joci și în cupele europene și să faci rezultate și în campionat. Noi, pe de altă parte, suntem mai bine. Cred că am pierdut nemeritat meciul cu Craiova. (n.r. 0-1 cu FCU Craiova).

Trebuie să fii atent la calitatea jocului pe care îl prestezi, indiferent de rezultat. Cred că jocul cu Craiova ne-a arătat un plus. Sperăm să jucăm bine în continuare. Poți pierde o dată, dar nu la infinit.

Farul este campioana en titre, nu s-au schimbat foarte mulți jucători acolo. Domnul Hagi este același, au aceeași filozofie de joc, e același grup de jucători care a câștigat anul trecut campionatul.

Prin prisma faptului că au pierdut ultimele două meciuri (n.r. – 0-4 cu FCU Craiova și 0-1 cu FCSB) există o presiune mai mare pe ei”, a spus Burcă în cadrul conferinței de presă.

Ovidiu Burcă a mai spus că Dinamo va încerca să-și impună principiile de joc în fața Farului, o formație care joacă un fotbal ofensiv.

”Farul joacă un fotbal total. Știm filozofia de joc a domnului Hagi. Trebuie să fim atenți cum ne apărăm, pe tranziții, pentru că e o echipă foarte agresivă, dar și când avem mingea.

Trebuie să ne impunem jocul nostru. Încercăm să nu ne adaptăm la adversari, ci să ne impunem principiile noastre”, a mai punctat Ovidiu Burcă.

Biletele pentru meciul cu Farul

Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1: 90 lei;

Tribuna 1: 80 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): 50 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Family Zone: 50 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): 35 lei;

Peluza Nord (PCH): Sold Out;

Peluza Sud: Sold Out.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (22/09)

Interval orar: 14:00 – 21:45.

Înainte de meciul cu Farul Constanța, Dinamo este pe locul 13 în Superligă, cu doar opt puncte după nouă meciuri și una dintre cele mai slabe defensive din campionat, cu 16 goluri primite.

Nici Farul nu este în cea mai bună formă. Are patru înfrângeri în ultimele cinci partide și a ajuns pe locul 11, cu nouă puncte.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – Farul Constanța

Cădere în gol pentru un fotbalist crescut în Ștefan cel Mare

A refuzat să joace la Dinamo în Liga 2, acum joacă fix în acea ligă. Regretele lui Torje

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă, a prefațat duelul cu Farul Constanța&8221;

Lasă un răspuns