Conferință de presă I Dennis Politic pregătit de duelul cu Farul Constanța

Dinamo primește vineri, de la ora 21:00, vizita Farului Constanța, pe ”Arcul de Triumf”, în etapa cu numărul zece din Superliga.

Înaintea partidei din etapa a 10-a, programată să se dispute, vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Dennis Politic, cel mai bun jucător dinamovist în acest start de sezon, a vorbit despre meciul cu constănțenii.

La conferința de presă premergătoare partidei, Dennis Politic (23 de ani), l-a însoțit pe antrenorul Ovidiu Burcă.

Mijlocașul din Ștefan cel Mare, a prefațat partida de mâine seară și spune că nu se teme de Camioana României din sezonul trecut.

”Suntem concentrați 100% pentru acest meci, încercăm să obținem un rezultat foarte bun. Din câte am auzit, gazonul nu e în cele mai bune condiții, dar nu vrem să folosim asta ca o scuză. Ambele echipe vor evolua pe același gazon, noi chiar am mai jucat acolo.

Vom încerca să practicăm același fotbal și să jucăm cât mai bine. Nu mi-e teamă, nu am fost obișnuit să joc doar pe terenuri care-s «masă de biliard». Nu avem ce face, acolo s-a decis să se joace”, a spus mijlocașul, în cadrul conferinței de presă susținute astăzi.

Fotbalistul dinamovist, a vorbit și despre ”urecheala” primită de la acționarul majoritar din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu.

”Cred că putem să arătăm mai multă agresivitate, să îmbunătățim asta de la meci la meci. Sperăm să se vadă rezultatele cât de repede.

Am pierdut nedrept meciul cu FCU Craiova. A fost un gol frumos (n.r. – cel marcat de William Baeten), dar cred că, dacă mai încearcă de 10 ori acea execuție, nu-i mai iese. Am avut și un pic de ghinion.

Sperăm să ne refacem forma bună și să obținem cele trei puncte cu Farul. Se poate spune că un rezultat de egalitate ar fi bun pentru noi, dar ne dorim victoria!”, a afirmat Dennis Politic, în conferința de presă de joi.

Întrebat dacă se teme de o retrogradare în liga secundă, Politic a exclus ferm acel scenariu: ”Nu ne gândim la așa ceva în acest moment. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să obținem cât mai multe puncte”.

Video I Dribling superb al lui Dennis Politic în Dinamo – FCU Craiova

@doar_dinamo_official

Faza etapei 9 din SuperLigă, vine de la Dennis Politic din derby-ul Dinamo – FCU Craiova

♬ original sound – Doar Dinamo Official – Doar Dinamo Official

Biletele pentru meciul cu Farul

Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1: 90 lei;

Tribuna 1: 80 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): 50 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Family Zone: 50 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): 35 lei;

Peluza Nord (PCH): Sold Out;

Peluza Sud: Sold Out.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (22/09)

Interval orar: 14:00 – 21:45.

Înainte de meciul cu Farul Constanța, Dinamo este pe locul 13 în Superligă, cu doar opt puncte după nouă meciuri și una dintre cele mai slabe defensive din campionat, cu 16 goluri primite.

Nici Farul nu este în cea mai bună formă. Are patru înfrângeri în ultimele cinci partide și a ajuns pe locul 11, cu nouă puncte.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, a prefațat duelul cu Farul Constanța

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – Farul Constanța

Cădere în gol pentru un fotbalist crescut în Ștefan cel Mare

2 gânduri despre &8222;Conferință de presă I Dennis Politic pregătit de duelul cu Farul Constanța&8221;

Lasă un răspuns