După multe probleme cu stadionul, ”câinii” au rezolvat disconfortul: ”Am semnat astăzi procesul verbal”

În ultimele zile a fost o întreagă tevatură legată de stadionul pe care Dinamo va organiza partida cu Farul, din etapa a 10-a a SuperLigii.

Dinamo putea pierde meciul la masa verde, dacă nu ar fi avut unde să organizeze meciul. În cele din urmă, s-a înțeles cu administrația celor de ”Arcul de Triumf”.

Chiar dacă între Dinamo București și conducerea stadionului ”Arcul de Triumf”, au remediat problema, ”câinii” se vor muta pe cel mai mare stadion din țară.

Așadar, așa cum v-am anunțat Arena Națională va fi stadionul pe care vom dispută următoarele două meciuri din postura de gazdă, cu FCU Craiova, CFR Cluj și Poli Iași.

Totodată, Andrei Nicolescu a transmis faptul că s-a stabilit un calendar.

”Am avut colaborarea și suportul și al FRF-ului, și la Ligii și dacă nu se putea pe ‘Arcul de Triumf’, am fi avut varinata Buzău. Aseară am discutat în extremis acest lucru, din fericire rămânem în București.

Am discutat la Primăria Municipiului București, am discutat cu ‘Arcul de Triumf’ să facem o mapă a evenimentelor atât din partea noastră cât și din parte dumnealor. Să putem să colaborăm cu LPF. Am semnat astăzi procesul verbal pentru meciul de Cupă și cel cu CFR Cluj.

Am discutat pentru perioada până la finalul sezonului și se pare că nu mai sunt evenimente care să ne mai pună în situații delicate”, a spus Andrei Nicolescu într-un interviu acordat pentru PRO TV.

Astfel, Dinamo – CFR Cluj, programat pe 10 octombrie, de la ora 18:00, respectiv, Dinamo – FCU Craiova, marți, 26 septembrie, de la ora 21:00. Dar și Dinamo – Poli Iași, care se va juca pe 28 octombrie, de la ora 20:00, vor fi găzduite de Arena Națională, cel mai mare stadion din România.

CITESTE SI:

Conferință de presă I Dennis Politic pregătit de duelul cu Farul Constanța

Ovidiu Burcă, a prefațat duelul cu Farul Constanța

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – Farul Constanța

2 gânduri despre &8222;După multe probleme cu stadionul, ”câinii” au rezolvat disconfortul: ”Am semnat astăzi procesul verbal”&8221;

Lasă un răspuns