Andrei Nicolescu, prima reacție după eșecul cu Oțelul. Care este situația lui Ovidiu Burcă

Dinamo a cedat vineri seară la Galați, scor 0-1, în primul meci al etapei a 11-a din Superliga.

bestkids.ro

Partida a fost decisă de autogolul lui Neluț Roșu din finalul primei reprize.

Pentru Dinamo a fost cel de-al 4 eșecuri consecutive și rămâne pe penultimul loc în clasament (8 puncte), existând pericolul de a deveni chiar “lanternă roșie”, dacă FC Botoșani va câștiga în deplasarea cu Universitatea Craiova.

Andrei Nicolescu, a analizat situația și după acest nou eșec. Administratorul special a lui Dinamo, are însă încredere în continuare că Dinamo va ieși din această proastă și va începe să adune ușor-ușor puncte.

”Suntem triști. Nu e un moment foarte bun, ba chiar e unul de criză dacă analizăm ultimele rezultate. A fost un meci slab, în care echipele au făcut un joc slab.

Nu știu dacă jocul se ridică la nivelul pe care ni-l doream, dar acum arătăm dacă avem un caracter puternic sau nu. Ne-am asumat un concept de joc și niște transferuri bazate pe acest concept. Suntem fideli în a urmări până la capăt ceea ce ne propunem.

Nu ai rezultate o dată, de două ori, de 3 ori, de 4 ori, dar ghinionul nu poate ține la nesfârșit. Noi ne-am bătut ieri (n.r. – vineri) singuri.

Credem în continuare în acești jucători, chiar dacă insolvența ne-a limitat la aducerea unor anumiți fotbaliști”, a spus Andrei Nicolescu la 12 ore după meciul cu Oțelul.

Nicolescu a mai spus că șefii lui Dinamo au în continuare încredere în Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul din Ștefan cel Mare, în ciuda rezultatelor negative înregistrate în ultima perioadă.

”Eu sunt foarte optimist. Faptul că nu văd rezultate acum e o chestiune care ține de tăria de caracter. Toți trebuie să demonstrăm că avem caracter.

Jucătorii pot să-și înfrângă această frică de a greși, cred că aici e vorba de un blocaj. De asemenea, și Ovidiu trebuie să ia decizii corecte în ceea ce îi privește.

Noi avem încredere 100% în Ovidiu. Dacă vom face o analiză, aceea va fi făcută la finalul anului. Campionatul e lung, nu cred că se poate pune problema ca Ovidiu să fie schimbat.

E o perioadă grea, o criză, trebuie să lăsăm capul jos și să facem mai mult”, a mai spus oficialul dinamovist.

În etapa viitoare, ”câinii” vor avea o partidă infernală. Dinamo va primi vizita celor de la CFR Cluj.

CITESTE SI:

News Alert I Ionuț Lupescu discuții cu șefii de la Dinamo

Cristi Costin, exasperat după un nou eșec al lui Dinamo

Ovidiu Burcă, dezamăgit după o nouă înfrângere

2 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu, prima reacție după eșecul cu Oțelul. Care este situația lui Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns