Giani Kiriță pune presiune pe Ovidiu Burcă

Vineri seară, Dinamo a fost învinsă de Oțelul Galați, scor 0-1, în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga României.

Gazdele au obţinut victoria prin autogolul lui Neluţ Roşu (37), care a deviat în proprie poartă centrarea lui Frederic Maciel din lovitură liberă.

Oţelul Galați a încheiat meciul în zece oameni după ce atacantul Alexandru Mihai Pop a primit al doilea cartonaş galben (90+1).

După partida de la Galați, Giani Kiriță (46 de ani) și-a pierdut răbdarea și i-a reproșat lui Ovidiu Burcă (43 de ani) rezultatele slabe din ultimele meciuri.

Dinamo a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie, dintre care ultimele patru au fost eşecuri, fără gol marcat și rămâne pe penultimul loc în clasament (8 puncte), existând pericolul de a deveni chiar “lanternă roșie”, dacă FC Botoșani va câștiga în deplasarea cu Universitatea Craiova.

”Nu știu neapărat dacă demiterea lui Burcă este o redresare, doar că fanii lui Dinamo cred că s-au cam plictisit de discursul ăsta. «Au fost și lucruri bine și lucruri mai puțin bune, echipa este în creștere». Da, dar fotbalul se joacă pe puncte, pe goluri, pe rezultate. Ce facem?

Construim o echipă peste cât timp? Nu ai timp să te bați la campionate dacă vrei să construiești echipa. Nouă ne trebuie punct sau puncte. Eu aș schimba puțin discursul și l-aș face în felul următor: «Bă, băieți! Haideți să luăm punct sau puncte».

Faptul că plecăm doi cu mingea, că mai construim, ne mai creăm o ocazie, asta e. Dar pe noi ne interesează punct sau puncte la ora actuală. În fotbal, pe orice antrenor îl țin rezultatele.

Faptul că Burcă are credibilitate pentru că a promovat cu Dinamo asta e altceva. Doar că rezultatele o să-l țină în funcție sau nu. (n.r. – promovarea nu-l ține la infinit pe Burcă la Dinamo?) Eu zic că nu. Până la urmă asta te ține în funcție. Trebuie să ai rezultate”, a spus fostul căpitan – jucător din Ștefan cel Mare.

În etapa viitoare, ”câinii” vor avea o partidă infernală. Dinamo va primi vizita celor de la CFR Cluj.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu, prima reacție după eșecul cu Oțelul. Care este situația lui Ovidiu Burcă

News Alert I Ionuț Lupescu discuții cu șefii de la Dinamo

Cristi Costin, exasperat după un nou eșec al lui Dinamo

Un gând despre &8222;Giani Kiriță pune presiune pe Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns