Critici aspre la adresa lui Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă după eșecul de la Galați

Meciul de vineri seară, dintre Oţelul Galaţi și Dinamo Bucureşti, s-a terminat cu victoria echipei gazde, scor 1-0, în primul meci al etapei a 11-a din Superliga.

Partida a fost decisă de autogolul lui Neluț Roșu din finalul primei reprize, iar Dinamo a ajuns la al cincilea meci consecutiv fără victorie, ultimele patru din campionat fiind pierdute de ”câini”, care nu au mai înscris de o lună în Superligă, de la meciul cu Petrolul, scor 1-1, de pe 26 august.

Într-un editorial publicat pe site-ul Fanatik, Cornel Dinu a reacţionat dur după cel de-al patrulea eşec consecutiv înregistrat de dinamoviști.

Mister critică jocul etalat de elevii lui Ovidiu Burcă, iar de furia sa nu scapă nici administratorul special, Andrei Nicolescu.

Fostul mare jucător, antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu critică încă o dată, lipsa de claritate din jocul lui Răzvan Patriche şi a celorlaţi coechipieri ai săi. Acesta e de părere că Ovidiu Burcă nu a reuşit, până în prezent, să rezolve problemele de la construcţie ale echipei şi consideră că modul în care atacă Dinamo este unul complet ineficient.

”Dinamo, clar, nu știe, nu e pregătită să atace. A fost al patrulea meci fără gol marcat, fără să amestecăm partida din Cupă, 1-1 cu alți împiedicați, „mititeii” craioveni. Adică 8 reprize seci de gol”, a punctat Cornel Dinu.

”Procurorul” nu a ratat ocazia de a evidenţia, din nou, lipsa de încredere pe care i-o inspiră strategia celor de la Red & White. Ţinta principală a atacurilor lansate de fostul idol al tribunelor din Ștefan cel Mare a fost Andrei Nicolescu. Dinu spune că totul e hazard, iar un plan pe termen lung lipseşte acut.

”Andrei Nicolescu filosofește, promite și pro-minte, iar „haita” ajunsă de cotârle o zBurcăește voinicește, că nici „Alba Neagra Red & White”, nici Ovidiu Burcă, nici minunații suporteri masochiști nu pot face din lotul actual bici.

A rostit semidoct și profund trompetistul de serviciu Nicolescu Andrei de la „Alba/Neagra Red & White” o „iespresie” adâncă, din puțul gândirii, prin care încearcă să se „indentifice” în „câine roșu”. Când Dinamo, sub glorios-păguboasa și solid-ineficienta conducere a ciracilor… pardon, circarilor săi decidenți autocrați are o evoluție de mare jelanie, amintind câteva rezultate mari, surprize pozitive din istoria echipei, a dres busuiocul cu tămâie, slobozind apocaliptic cum că „Dinamo are palmares pozitiv contra imposibilului”. Problema este că acum are palmares negativ contra posibilului.

Nu poate Nicolescul înțelege hazardul unor rezultate ce se petrec cam la 50 de ani. Numai cine a jucat la nivel de performanță poate, nu un aventurier fotbalistic ca el. Care are în CV doar o lipeală păguboasă de echipa cu „glasul roților de tren”, Rapid. În perioada ei de purgatoriu. Pentru el a fost profitabil, pentru Rapid a fost periculos, Dan Şucu mai având și acum de plătit tunul financiar premeditat de același personaj în Giulești”, a mai scris Cornel Dinu.

În următoarea etapă, ”câinii” joacă pe teren propriu cu CFR Cluj.

CITESTE SI:

Giani Kiriță pune presiune pe Ovidiu Burcă

Andrei Nicolescu, prima reacție după eșecul cu Oțelul. Care este situația lui Ovidiu Burcă

News Alert I Ionuț Lupescu discuții cu șefii de la Dinamo

Un gând despre &8222;Critici aspre la adresa lui Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă după eșecul de la Galați&8221;

Lasă un răspuns