Andrei Nicolescu recunoaște existența unor probleme în ”haită”. Ce spune despre venirea unor noi jucători

Dinamo a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie, dintre care ultimele patru au fost eşecuri, fără gol marcat și rămâne pe penultimul loc în clasament (8 puncte).

somproduct.ro

Dinamo traversează un moment foarte greu în campionat, care trebuie depășit cât mai repede cu putință, astfel încât obiectivul să nu fie pus în pericol.

Andrei Nicolescu a explicat faptul că nu se pune problema înlocuirii lui Ovidiu Burcă, dar a recunoscut faptul că sunt probleme ofensive:

”Clubul Dinamo actual se interesează mai puțin de ce fac ceilalți, ne interesează mai mult ce facem noi și cum să îmbunătățim mai mult pentru ziua de mâine. Din păcate, suntem într-o situație neplăcută. Suntem într-o criză reală, dar eu cred că acum se dovedesc caracterele puternice și cred că suntem capabili să luăm cele mai bune decizii în viitor.

În cadrul clubului nu există subiectul înlocuirii lui Ovidiu Burcă, nu trebuie să reconfirmăm, nu e o discuție de confirmare sau reconfirmare, am plecat la un drum pe care ni l-am asumat, pe niște principii, cu un concept de joc, cu transferuri pe care Gabi le-a găsit în funcție de conceptul de joc.

Acum suntem pe un traseu pe care trebuie să îl continuăm, tot ce facem, facem bine. Sunt impedimente de ordin subiectiv sau obiectiv, muncind mai mult o să le depășim”, le-a explicat Andrei Nicolescu prietenilor de la Playsport.

”E devreme să vorbim despre retrogradare, în ultimii 30 de metri trebuie să avem intensitate, din punct de vedere al conceputului, nu jucăm haotic. Au fost și momente de ghinion, când nu înscriu adversarii, am înscris noi. În ultimii 30 de metri trebuie să creștem intensitatea cu care tratăm fazele de joc. Noi considerăm că ce trebuie remediat, e în ultima treime, acolo trebuie găsite soluții.”, a mai explicat administratorul special.

În afară de meciul ultim, nu cred că aveți un meci în care Dinamo a jucat un fotbal prost sau la care nu va puteți uita. Am avut meciuri, dacă luăm punctual, cred că sunt 6, poate datorită nesansei, ori poate că am fost naivi, nu am luat puncte și le pot enumera punctual. Cu Craiova am avut penalty, cu Sepsi puteam înscrie noi și nu am înscris, mai sunt exemple multe.

La ultimul meci am dat singuri gol, cu Craiova am luat gol de la 30 de metri, în ultimul minut am avut bară. Eu cred că se vor echilibra.

Nu înseamnă că nu trebuie să fim atenți la orice se întâmplă în jurul nostru, fiind subiectivi putem vedea de o anumită manieră. În viața oricărei echipe există momente mai bune sau mai puțin bune. La noi durează un pic mai mult decât normal, suntem într-o criză de rezultate și credeți-mă că noi căutăm soluții pentru a optimiza eficiența în ultimii 30 de metri”, a mai spus administratorul special și acționarul clubului Dinamo București.

”Dacă facem un transfer acum sau în decembrie, este cam același lucru” – Andrei Nicolescu

Bilete pentru meciul cu CFR Cluj

La sfârșitul acestei săptămâni, Superiliga României, oferă un duel de foc.

Dinamo București primește vizita ”frânarilor” din Cluj-Napoca, duminică, pe Arena Națională. Partida contând în etapa a 12-a, de la ora 21:30.

Așadar, Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 VIP 1: 120 lei;

Tribuna 1 VIP 2: 80 lei;

Tribuna 1: 35 lei;

Tribuna 1: 35 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): variază între 35 și 17,50 lei;

Peluză: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Duminică (08/10)

Interval orar: 12:00 – 22:00. Acestea se pot procura de pe Maior Coravu și Pierre de Coubertin.

CITESTE SI:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj. Vezi programul caselor de bilete

CS Dinamo îl înlocuiește pe Dănuț Lupu, cu un fost mare jucător dinamovist

Hakim Abdallah așteaptă cu încredere confruntarea cu CFR Cluj

Un gând despre &8222;Andrei Nicolescu recunoaște existența unor probleme în ”haită”. Ce spune despre venirea unor noi jucători&8221;

Lasă un răspuns