Video I Robert Militaru, după debutul fără emoții în EHF Europa League. Mesaj adresat fanilor dinamoviști

Dinamo București a învins formaţia bosniacă Izvidac, cu scorul de 52-24 (27-7), marţi seara, în sala Dinamo, la debutul său în Grupa G a competiţiei masculine de handbal EHF European League.

Dinamo București se bate la accederea în fazele finale ale competiției, și implicit, la câștigarea acesteia, după ce, în sezonul trecut, a ajuns până în optimile EHF Champions League.

Dinamo a făcut spectacol în arena din Ștefan cel Mare și s-a impus la o diferență foarte mare în partida cu Izvidac, de 28 de goluri. Bosniecii nu le-au pus nicio problemă elevilor lui Xavier Pascual, care au intrat la pauză cu o diferență de 20 de goluri, 27-7.

Dinamo a mai redus din turații în repriza secundă, iar Izvidac a reușit să înscrie de mai multe ori. A fost un spectacol total pentru fanii prezenți la meci.

La Dinamo a strălucit Andrii Akimenko, care a marcat în 12 rânduri.

Pentru dinamoviști au mai marcat Ante Kuduz (6), Alex Pascual (5), Kasparek (5), Miklos Rosta (5), Daniel Stanciuc (5), Emil Racotea (4), Bokhan (3), Călin Dedu (2), Javier Humer (2), Lazar Kukic (2), Ali Zein (1).

Saeid Heidarirad a apărat 10 şuturi (37,04%), iar Vladimir Cupara 5 (41,67%)

”Un debut din punctul nostru de vedere, foarte bun. Am avut sala plină! Când îi avem pe fanii noștri alături de noi, jucăm la intensitate maximă și considerăm că asta este forma noastră de respect, jucând 100% și să înscriem cât de multe goluri putem.

Ne-am făcut noi meciul ușor pentru că ne-am montat pentru partidă 100% și de aicea a venit acest rezultat (n.r scor final 52-24).

Noi vrem să câștigăm final four-ul EHF European League, nu doar vrem să ajungem doar acolo. Dar este mult de muncă sunt multe partide și sunt adversari foarte puternici.

Cu toții ne-am fi dorit să jucăm în EHF Champions League, să joace cu cei mai buni dar și aici sunt multe echipe bune, dr noi ne vom face treaba, dacă aici am ajuns.

Un trofeu european câștigat ar fi un lucru extraordinar atât pentru Dinam, cât și pentru handbalul românesc, iar noi pentru asta ne vom lupta în acest sezon.

Vrem ca și în acest sezon să terminăm campionatul neînvinși și în cupe europene să câștigăm totul dacă se poate.

Experiența în astfel de jocuri își spune cuvântul. Noi avem mulți jucători cu eperiență și foarte valoroși. Ei (n.r HC Izvidac) sunt o echipă tânără în construcție și cred că și de aicea această diferență de scor.

Cea mai periculoasă echipă din grup, este Fuchse Berlin, care a arătat și anul trecut că este cea mai puternică echipă din grupă și din competiție, dar noi nu o să ne dăm la oparte și o să le facem viața un calvar!”, a spus Robert Militaru la finalul meciului cu HC Izvidac.

Video I ”Dulăii” și-au spulberat adversa în EHF European League 52 – 24 (27-7)

Pe lângă Izvidac, Dinamo le va mai întâlni în grupa G pe Fuchse Berlin din Germania, și Chambery Savoie, din Franța.

Dinamo va juca următorul meci în data de 24 octombrie, în deplasare, cu Chambery Savoie Mont Blanc Handball.

CITESTE SI:

Președintele CS Dinamo, dezvăluie obiectivul lui Ionuţ Lupescu la academia din Ștefan cel Mare

Reacția lui Cornel Dinu, după ce Ionuț Lupescu a acceptat să revină la Dinamo

OFICIAL | Ionuţ Lupescu a revenit la Dinamo! Ce funcţie va ocupa

Un gând despre &8222;Video I Robert Militaru, după debutul fără emoții în EHF Europa League. Mesaj adresat fanilor dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns