Florin Bratu, salută revenirea lui Ionuț Lupescu în Ștefan cel Mare

bratu

Ionuț Lupescu, legendă la clubul roșu-alb, revine la Dinamo în această perioadă, după cum a transmis clubul nostru. Acesta va ocupa o funcție în cadrul Academiei de Fotbal CS Dinamo.

evomag.ro

Ionuț Lupescu se întoarce să facă treabă alături de Dinamo. Legendă pentru echipa din Ștefan cel Mare, acesta revine în angrenajul clubului, după cum a transmis Clubul Sportiv Dinamo.

După ce a scris istorie alături de Dinamo, Lupescu va îndeplini acum o funcție în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo.

Florin Bratu, director tehnic CCJ CS Dinamo, a vorbit despre venirea lui Ionuț Lupescu la clubul ”mamă”:

”Îi urăm bun venit lui Ionuț Lupescu, experiența lui ne va ajuta cu siguranță în a construi lucruri frumoase la CS Dinamo.

Eu am fost în acest proiect și înainte de a plecat în Cipru, sunt bucuros că oamenii de aici au apelat din nou la mine, pentru a ajuta la Centrul de Copii, la echipa noastră din Liga 3 care e pe primul loc, Marius Bratu face o treabă foarte bună”, a declarat Florin Bratu.

Potrivit celor de la ProSport, negocierile dintre Ionuț Lupescu și Dinamo nu au durat foarte mult, deoarece fostul mijlocaș a fost încântat de proiectul propus. Cel poreclit ”Kaiserul” va avea libertate totală și investiții asigurate, pentru ca în viitorul apropiat să poată forma la Dinamo cea mai bună academie din țară.

Ionuț Lupescu se va întoarce joi în țară, din Elveția, după care își va prelua atribuțiile. De asemenea, negocierile dintre conducerea lui Dinamo și Lupescu au fost ținute secrete și nici măcar apropiați ai clubului, precum Bratu sau Dănciulescu, nu au știut despre oferta care i-a fost înaintată fostului component al Generației de Aur.

Anunțul CS Dinamo despre Ionuț Lupescu

CS Dinamo a anunțat care va fi rolul lui Ionuț Lupescu în cadrul academiei din „Ștefan cel Mare”.

”O legendă a fotbalului dinamovist se întoarce acasă! Ionuț Lupescu se alătură Clubului Sportiv Dinamo!

Ionuț Lupescu revine la clubul la care s-a consacrat. Mijlocașul Generației de Aur a acceptat oferta Clubului Sportiv Dinamo și va ocupa, în prima fază, o funcție cheie în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo. Lupescu (54 de ani) va realiza o analiză amplă a Academiei și va propune un proiect ambițios pentru dezvoltarea acestui segment.

Ionuț Lupescu s-a format la Dinamo, unde a debutat în 1986, la numai 17 ani. După ce a participat cu naționala României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, ”Kaiserul” a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri. Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. A câștigat două campionate și trei Cupe ale României în tricoul alb-roșu.

Bine ai venit, Ionuț Lupescu!”, se arată în anunțul publicat de către CS Dinamo pe Facebook.

Ionuţ Lupescu a candidat la şefia FRF în 2018, însă a fost învins de Răzvan Burleanu.

CITESTE SI:

Video I Robert Militaru, după debutul fără emoții în EHF Europa League. Mesaj adresat fanilor dinamoviști

Președintele CS Dinamo, dezvăluie obiectivul lui Ionuţ Lupescu la academia din Ștefan cel Mare

Reacția lui Cornel Dinu, după ce Ionuț Lupescu a acceptat să revină la Dinamo

2 gânduri despre &8222;Florin Bratu, salută revenirea lui Ionuț Lupescu în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns