Prima reacție a lui Ionuț Lupescu de la revenirea la Dinamo. Ce planuri și-a propus

Fostul jucător din Ștefan cel Mare, Ionuț Lupescu (54 de ani) a semnat, marți, cu CS Dinamo.

Fostul mijlocaș al ”Generației de Aur” va ocupă o funcție importantă, potrivit anunțului făcut de CS Dinamo, în cadrul academiei clubului.

Ionuț Lupescu se va întoarce joi în țară, din Elveția, după care își va prelua atribuțiile.

În această dimineață, ”Kaizer-ul”, a vorbind pentru prima oară despre proiectul la care s-a înhămat și strategia pe care vrea s-o aplice pentru început în Ștefan cel Mare.

”Am venit să fac un scan la CS Dinamo, să pun un diagnostic, să văd cum se poate face un proiect de succes la Academie. Sper ca în cel mai scurt timp, mi-aș dori până la începutul lui ianuarie, să definitivez această analiză.

N-am venit sa dau afară pe nimeni sau să-mi impun eu modul de lucru. Eu am venit să pun un diagnostic, ca la doctor, ca să te faci bine scanezi unde sunt problemele, apoi te vindeci.

Eu voi veni cu un rezultat al analizei, rămâne de văzut dacă oficialii clubului vor fi de acord cu ceea ce voi livra eu, ca date, ceea ce putem face pentru implementarea unei academii de succes.

Nu am emoții la revenirea acasă, la Dinamo, pentru că, momentan, voi face doar acest scan. Academia CS Dinamo vrea să devină importantă, asta e ceea ce contează acum”, a spus Lupescu, potrivit gsp.ro.

Întrebat dacă a purtat tratative și cu echipa mare de fotbal Dinamo, Ionuț Lupescu a spus:

”La FC Dinamo 1948 nu a fost nicio negociere, nicio discuție, nimic. Doar o discuție lejeră cu domnul Voicu și atât. Nu am discutat niciun moment să mă implic la FC Dinamo. Așa că nu pot discuta despre un subiect care nu există.

Nu am vorbit nici de stadion, nici de fuziune, v-am spus despre ce am vorbit”, a mai spus noul oficial al Clubului Sportiv Dinamo.

Potrivit celor de la ProSport, negocierile dintre Ionuț Lupescu și Dinamo nu au durat foarte mult, deoarece fostul mijlocaș a fost încântat de proiectul propus. Cel poreclit ”Kaiserul” va avea libertate totală și investiții asigurate, pentru ca în viitorul apropiat să poată forma la Dinamo cea mai bună academie din țară.

Anunțul CS Dinamo despre Ionuț Lupescu

CS Dinamo a anunțat care va fi rolul lui Ionuț Lupescu în cadrul academiei din „Ștefan cel Mare”.

”O legendă a fotbalului dinamovist se întoarce acasă! Ionuț Lupescu se alătură Clubului Sportiv Dinamo!

Ionuț Lupescu revine la clubul la care s-a consacrat. Mijlocașul Generației de Aur a acceptat oferta Clubului Sportiv Dinamo și va ocupa, în prima fază, o funcție cheie în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo. Lupescu (54 de ani) va realiza o analiză amplă a Academiei și va propune un proiect ambițios pentru dezvoltarea acestui segment.

Ionuț Lupescu s-a format la Dinamo, unde a debutat în 1986, la numai 17 ani. După ce a participat cu naționala României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, ”Kaiserul” a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri. Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. A câștigat două campionate și trei Cupe ale României în tricoul alb-roșu.

Bine ai venit, Ionuț Lupescu!”, se arată în anunțul publicat de către CS Dinamo pe Facebook.

Ionuţ Lupescu a candidat la şefia FRF în 2018, însă a fost învins de Răzvan Burleanu.

CITESTE SI:

Florin Bratu, salută revenirea lui Ionuț Lupescu în Ștefan cel Mare

Florin Bratu, salută revenirea lui Ionuț Lupescu în Ștefan cel Mare

Video I Robert Militaru, după debutul fără emoții în EHF Europa League. Mesaj adresat fanilor dinamoviști

Un gând despre &8222;Prima reacție a lui Ionuț Lupescu de la revenirea la Dinamo. Ce planuri și-a propus&8221;

Lasă un răspuns