Denis Politic cerut în primul 11 al lui Dinamo: ”Nu ar trebui să lipsească”

Dinamo s-a întărit după revenirea în Superliga, iar un nume important în lotul lui Ovidiu Burcă este cel al lui Dennis Politic.

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani, a avut evoluții excelente în tricoul lui Dinamo, iar fotbalistul ajuns în Ștefan cel Mare a mărturisit cum a ajuns să joace în Superliga, după ce ”câinii” au reușit să revină pe prima scenă fotbalistică din România.

Florentin Petre (47 de ani) a vorbit despre pasa proastă prin care trece echipa sa de suflet și a dezvăluit cine este cel mai bun fotbalist al ”câinilor”.

Fostul mare fotbalist al lui Dinamo este de părere că Dennis Politic nu ar trebui să lipsească din primul ”11” al lui Ovidiu Burcă.

Florentin Petre l-a lăudat pe fotbalistul ajuns în această vară în Ștefan cel Mare. Jucătorul crescut de Manchester United a marcat un singur gol în 12 etape, însă a impresionat prin tehnica și devotamentul său.

”Denis Politic este un jucător care nu ar trebui să lipsească din primul 11 al lui Dinamo și care ar putea fi titular la orice echipă din SuperLiga. Cred că este un jucător bun, însă este un jucător care nu a ajuns la un potențial maxim.

Este un jucător care face diferența, îmi place cum se dezvoltă în ultimii 35-40 de metri, cum atacă adversarul, cum driblează. Și în plus are și o inteligență care este peste media campionatului. El poate să ducă Dinamo acolo unde ne dorim cu toții, dar mai sunt și alții, Ghezali și nu numai.

Mie îmi plac jucătorii, mie îmi plac fotbaliștii. Noi am făcut parte dintr-o generație de fotbaliști, nu de cei care practică fotbalul. Pentru mine fotbalistul e cel care o atitudine extraordinar de mare, o disciplină la fel de bună și sângele ăla în instalație care face diferența”, a declarat Petre.

Dennis Politic: ”Este o onoare să joc la Dinamo!”

Deși Dinamo trece prin momente destul de grele, Dennis Politic a mărturisit că este ”o onoare” să joace pentru unul dintre cele mai importante cluburi din România.

”Am considerat că este o oportunitate foarte bună și o onoare să joc la un club precum Dinamo, să demonstrez ce pot, ce am acumulat până la vârsta asta. Știam ce club mare este Dinamo. Crescând în România, i-am văzut la televizor”, a mai afirmat Politic, fotbalist care însă a fost suspendat pentru derby-ul cu CFR Cluj, încheiat la egalitate pe Arena Națională, scor 1-1.

250.000 de euro este cota lui Dennis Politic, conform Transfermarkt

După 12 etape jucate, Dinamo se află pe locul 15 în SuperLiga României, cu doar nouă puncte acumulate.

CITESTE SI:

Florin Prunea este încântat că Ionuț Lupescu a venit la CS Dinamo

Mario Iorgulescu, condamnat definitiv cu executare

Prima reacție a conducerii lui Dinamo 1948 după revenirea lui Ionuț Lupescu în Ștefan cel Mare

Un gând despre &8222;Denis Politic cerut în primul 11 al lui Dinamo: ”Nu ar trebui să lipsească”&8221;

Lasă un răspuns