Hermannstadt le-a pus gând rău ”câinilor”: ”Vom fi la înălțime”

FC Hermannstadt și Dinamo București se confruntă sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul ”Municipal” din Sibiu, în meci contând pentru etapa 13 din Superligă.

“Câinii” au obţinut un egal în etapa precedentă cu CFR Cluj şi vor să vină cu un rezultat pozitiv şi de la Sibiu. Din superstiţie, dinamoviştii vor juca în acelaşi echipament negru, ca în meciul cu echipa din Gruia.

Potrivit, fanatik.ro Dinamo va evolua în meciul cu Hermannstadt tot în echipamentul negru, la fel cum s-a întâmplat şi cu CFR Cluj de la începutul lunii octombrie, când l-au comemorat pe Cătălin Hîldan.

Deşi este al treilea echipament, cel negru le-a purtat noroc “câinilor”, care au reuşit primul punct şi primul gol în SuperLiga după patru eşecuri fără gol înscris.

Propunerea de a evolua din nou în negru ar fi venit de la căpitanul Răzvan Patriche şi a fost votată inclusiv de jucătorii străini din ”haită”.

Înaintea partidei de mâine seară, antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu a făcut avancronica duelului dintre Hermannstadt și Dinamo.

“Ne dorim să câștigăm. Cu 3 puncte, rămânem sus în clasament. Trecem printr-o perioadă bună. A venit această întrerupere, binevenită din punctul meu de vedere. Am avut o perioadă cu multe meciuri într-un timp scurt.

Jucăm contra unei echipe de tradiție, o echipă bună, mie îmi place de ea, încearcă să joace fotbal, de multe ori le reușește. Neșansa lui Dinamo a fost țintarul, a început greu și, probabil, și-a pierdut încrederea, de aceea nu are un număr mai mare de puncte.

Noi trecem printr-o perioadă bună, din punct de vedere al atitudinii vom fi la înălțime. Rămâne eficiența, unde mai avem de lucrat, ocazii avem, dar trebuie să marcăm mai multe goluri. Ne trebuie o mai mare concentrare în fața porții.

În afara lui Dragoș Iancu, accidentat pe termen lung, un alt fotbalist, Cristi Neguț, este incert, acuzând probleme medicale în zona coastelor.

Dragoș Iancu a început recuperarea, vorbim prea mult de suspendare (n.r a lui Vali Țicu) decât de un jucător care era cât pe ce să-și termine cariera”, a spus Marius Măldărășanu în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei de pe ”Municipalul” din Sibiu.

Absențe la Hermannstadt

Pe lângă accidentarea juniorului Dr. Iancu, care va lipsi până la finele acestui an, Cristi Neguț este incert, după ce resimte dureri la coastă de la ultimul joc.

Bilete pentru meciul cu Hermannstadt

Prețurile biletelor variază de la 50 de lei, cel mai ieftin bilet, la 100 de lei, cel mai scump. Biletele pentru copii costă 45 de lei. Cele mai ieftine bilete sunt în Peluze.

De asemenea, pentru un bilet la Tribuna a 2-a suporterii trebuie să plătească 90 de lei, în timp ce un bilet la Tribuna 1 costă 100 de lei. Suporterii lui Dinamo care vor face deplasarea la Sibiu vor ocupa Peluza Sud.

Fanii dinamoviști vor avea 2.000 de bilete, cu posibilitatea de suplimentare cu încă 200 de tichete. Suporterii dinamoviști care vor să stea cu galeria lui Dinamo pot cumpără bilete de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Peluza SUD (peluza dinamoviștilor): 50 lei.

👉 BILETE PENTRU DINAMO! 👈

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la stadionul ”Municipal” în limita biletelor rămase.

Duelul dintre Hermannstadt și Dinamo de mâine, sâmbătă, de la ora 17:00, propune o confruntare dintre două formații care au aspirații total diferite. Ardelenii sunt pe loc de play-off și forțează accederea în top 6, dacă nu vor fi loviți din nou de probleme financiare, “câinii” speră să iasă mai repede din zona roșie a clasamentului, fiind momentan pe loc retrogradabil.

CITESTE SI:

Președintele CS Dinamo, incisiv la adresa lui Nicolae Badea: ”Badea să vină să își ia un container”

Ionuț Lupescu l-a ”mitraliat” pe Nicolae Badea: ”E o glumă proastă”. Care este scopul ”Kaiserului” la Dinamo

CCA a anunțat arbitrul de la FC Hermannstadt – Dinamo București

Un gând despre &8222;Hermannstadt le-a pus gând rău ”câinilor”: ”Vom fi la înălțime”&8221;

Lasă un răspuns