Președintele CS Dinamo, incisiv la adresa lui Nicolae Badea: ”Badea să vină să își ia un container”

Vineri, 20 octombrie, Ionuț Lupescu a fost prezentat oficial în noua sa funcție de coordonator al Academiei de la CS Dinamo.

Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, a fost prezent la conferința de presă în cadrul căreia Ionuț Lupescu a fost anunțat la club.

Printre altele, comandantul CS Dinamo a făcut un apel public către Nicolae Badea (75 de ani), care deține și acum un procent semnificativ de acțiuni la SC Dinamo 1948, clubul din Superligă.

Fost acționar majoritar, Nicolae Badea a fost acuzat în mai multe rânduri că s-a opus construirii noului stadion Dinamo, iar acum Ionuț Popa a avut un discurs dur la adresa omului de afaceri.

Președintele CS Dinamo acuză faptul că Badea a blocat de mai multe ori dezvoltarea clubului Dinamo.

”Fac un apel public, îl rugăm pe domnul Badea să vină să își ia un container, suntem păcăliți că nu și-au găsit o mașină. Un domn cu o avere atât de mare, îmi vine greu să cred că nu poate. O să le scoatem în stradă, dacă nu avem altă soluție.

Legat de Badea, a ținut cu toți dinții, să depindă de el să nu lase clubul să se dezvolte. Am fost legați de protocoale, când am venit aici, orice voiam să fac, aflam că era litigiu cu Badea mereu.

Mereu eram întrebat de ce nu facem ceva, era vorba mereu de Badea, stăm de 4 ani să dăm o clădire jos, unde s-au strâns oamenii străzii, că a făcut domnul Badea o clădire în spațiul MAI. Am luptat cu o întreagă echipă să nu mai fie problema Badea.

Un sponsor vine, dă bani în club. Domnul Badea a fost acționar, lider, patron, nu a fost niciodată sponsor. Nu am nimic cu dânsul, dar nu înțeleg de ce nu lăsăm orgoliile, să lăsăm să se construiască stadionul. O să mă sune domnul Bacria să îmi spună de ce nu vrea”, a spus Ionuț Popa, la conferința de presă.

Stadionul Dinamo, în linie dreaptă!

Adrian Cefalan, șeful Direcției Implementare Investiții în cadrul Companiei Naționale de Investiții (CNI), a făcut publice ultimele detalii cu privire la noul Dinamo. CNI a aprobat în urmă cu puțin timp. în Consilul Tehnico-Economic, investiția pentru construcția ”Arenei Multifuncționale Dinamo”.

”Miercuri dimineață a avut loc ședința de pregătire a consiliului tehnico-economic de la nivelul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Au fost prezentate pentru avizare proiectele stadioanelor Dinamo și Timișoara.

CNI va implementa observațiile comisiei de avizare, apoi va prezenta în ședința Consiliului Interministerial de Avizare a Lucrărilor Publice ultima versiune a documentelor. Aceasta e ultima etapă dinaintea emiterii hotărârilor de guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici care stau la baza celor două proiecte”, se arată în comunicatul clubului.

Ionuț Lupescu l-a ”mitraliat” pe Nicolae Badea: ”E o glumă proastă”

Președintele CS Dinamo a fost completat de fostul mare jucător din Ștefan cel Mare, Ionuț Lupescu (54 de ani).

În cadrul conferinței de prezentare, fostul mare jucător din Ștefan cel Mare, se identifică în continuare cu Dinamo din SuperLiga, iar la adresa clubului din Liga 4, CS FC Dinamo, al lui Nicolae Badea, a avut cuvinte dure.

”Pentru mine există un singur Dinamo, ambele echipe sunt Dinamo (n.r. cea din L1 și cea din L3). Ce va fi peste ani, între CS și FC, nu depinde de mine. Copiii de la FC sunt bineveniți aici.

E ciudat să fie două Dinamo, două Steaua. Sper ca familia Dinamo să nu facă greșeala pe care au facut-o cei de la Craiova și cei din Ghencea. Echipa de Liga 4 de la Dinamo e o glumă proastă. Nu o pot lua în calcul.

N-am niciun interes la Dinamo. Aici e vorba doar despre locul în care m-am născut. Sunt in general foarte hotărât. Știu ceea ce spun. Înainte, clubul Dinamo producea nu doar fotbaliști, ci și campioni. Cred că asta se poate face din nou”, a declarat Ionuț Lupescu.

Foști mari dinamoviști la CS Dinamo

CS Dinamo, club care are echipă de seniori în Liga 3, a atras în ultima perioadă nume importante din istoria clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Alături de Ionuț Lupescu, la CS Dinamo activează în prezent Ionel Dănciulescu, Marius Niculae și Florin Bratu. Până la momentul arestării, și Dănuț Lupu a fost la club.

CITESTE SI:

Ionuț Lupescu l-a ”mitraliat” pe Nicolae Badea: ”E o glumă proastă”. Care este scopul ”Kaiserului” la Dinamo

CCA a anunțat arbitrul de la FC Hermannstadt – Dinamo București

Ionel Dănciulescu pune degetul pe rană. Care sunt problemele fotbalului

Un gând despre &8222;Președintele CS Dinamo, incisiv la adresa lui Nicolae Badea: ”Badea să vină să își ia un container”&8221;

Lasă un răspuns